gOJDO имаш пиво за корекцијава за ејзеро, ако се собирате викендов каунт ми ин, секако резидент сум овде
Ќе му го дам пивоно на маљоно. За на натпревар го спремам...Ја опули го како работат:

И то беше пред два месеци. Ам до сега, знајш шо тренинзи имаме напраено?
БТЊ гОЈДО, барем од мене, пубо го знајт охридскиов жаргон! Изглеа ногу често го користит, поготово заканиве!
))
Ам знајш како, ќе те најдат педерче скопско, ќе ти се собереет цела_мала и ќе те туреет од чотек. Насиодвење обавезно ќе ти се заканеeт и ак не си шупељка во глата ко ќе ти повторет појќеп'ти ќе запамтиш.
Кај ќе спијат скопјанишчава, море
Мислев да му се штава на гојдоно, ама ај си веља немет смисла, башка работа што се сторил со збор од порано 
Кој ќе платит можит ќе добијат соба, па аку не е вцентар можит и тро да поспијат. Аку не плашчат еномусе паркојне и плажине. Кај мене сега немојте да се напикате оти сме гужва вкрај. Ама потака, другиот_месец, мојме да се собериме...
Ќе вида ја секако треба да тркна до кај кумашинов Охрид па можи ќе дојда сабота попладне зависи малава али ќе сакат со мене да дојт да не досаѓат дома на мајка и.
Дечки, извини, случајно да не си од Кичево?