Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 14:01:28 pmЦитат: Falanga на 20 Јули 2011, 13:58:34 pmЦитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 13:56:17 pmOvlastenite servisi site se ogin i plamen. Zatoa najbitno e kolata da ne ti se rasipuva, pa zatoa se zema nova kola која не е Фолксваген, neli Поправеноkonstatacijata se prifaka Уште Дени да ја примени и спремни сме за во европа
Цитат: Falanga на 20 Јули 2011, 13:58:34 pmЦитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 13:56:17 pmOvlastenite servisi site se ogin i plamen. Zatoa najbitno e kolata da ne ti se rasipuva, pa zatoa se zema nova kola која не е Фолксваген, neli Поправеноkonstatacijata se prifaka
Цитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 13:56:17 pmOvlastenite servisi site se ogin i plamen. Zatoa najbitno e kolata da ne ti se rasipuva, pa zatoa se zema nova kola која не е Фолксваген, neli Поправено
Ovlastenite servisi site se ogin i plamen. Zatoa najbitno e kolata da ne ti se rasipuva, pa zatoa se zema nova kola која не е Фолксваген, neli
Ништо од европа, следниве 72 години тогаш... Хјундаи сеуште е тешко ѓубре.
ne e podolu, proziveduva poveke avtomobili. No proizveduvaat kvantitet, ne kvalitet
Цитат: Deni на 20 Јули 2011, 14:16:40 pmНишто од европа, следниве 72 години тогаш... Хјундаи сеуште е тешко ѓубре.a w sto e togas?
Цитат: JoveVW на 20 Јули 2011, 14:11:19 pmЛП само едно прашање имам до тебеЗОШТО ФОРУМОТ ГО ПРЕНАТРУПУВАШ СО ХЈУНДАИ,КАКО ПРЕТХОДНО ШТО ЗАМАРАШЕ СО ТВОЈАТА КОРСА ЛП ЕДИШН Зошто нема пари за поасално ауто, па треба сите да не убеди дека Хјундаи е одлична кола. Исто како луѓето што викаат дека Quart телевизори се исти ко Сони, само поефтини.Да си ми ем жив ем здрав ем да ми ти е прав.Цитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 14:13:46 pmDeni zazemas opasen stav, gi pravis milinorite retardirani, i toa samo onie sto kupuvaat Hyundai Лелееееее, којзнае колку си среќен! За некоја година кога ќе купиш Хјундаи, ќе имаш иста кола како и милионерите!!! Џоа милионер да си! BTW не ги правам ретардирани, тие се ретардирани.
ЛП само едно прашање имам до тебеЗОШТО ФОРУМОТ ГО ПРЕНАТРУПУВАШ СО ХЈУНДАИ,КАКО ПРЕТХОДНО ШТО ЗАМАРАШЕ СО ТВОЈАТА КОРСА ЛП ЕДИШН
Deni zazemas opasen stav, gi pravis milinorite retardirani, i toa samo onie sto kupuvaat Hyundai
ЛП разбери бе еднаш дека копилињата на КИА неможат да пидат поквалитетни од Волксваген у никој случај
Цитат: Deni на 20 Јули 2011, 14:13:56 pmЦитат: JoveVW на 20 Јули 2011, 14:11:19 pmЛП само едно прашање имам до тебеЗОШТО ФОРУМОТ ГО ПРЕНАТРУПУВАШ СО ХЈУНДАИ,КАКО ПРЕТХОДНО ШТО ЗАМАРАШЕ СО ТВОЈАТА КОРСА ЛП ЕДИШН Зошто нема пари за поасално ауто, па треба сите да не убеди дека Хјундаи е одлична кола. Исто како луѓето што викаат дека Quart телевизори се исти ко Сони, само поефтини.Да си ми ем жив ем здрав ем да ми ти е прав.Цитат: LosiPatista на 20 Јули 2011, 14:13:46 pmDeni zazemas opasen stav, gi pravis milinorite retardirani, i toa samo onie sto kupuvaat Hyundai Лелееееее, којзнае колку си среќен! За некоја година кога ќе купиш Хјундаи, ќе имаш иста кола како и милионерите!!! Џоа милионер да си! BTW не ги правам ретардирани, тие се ретардирани.Повеќето се.
Седат затоа што многу ги има и одат на редовен сервис за менување на масло и филтри