Се согласувам со 8ца.. Ако ептен ти праат мерак, онда терај работа, зимај ги тие
Сликите со ЕВО-то не би ги земал како референца, пошто сепак, ЕВО-то има сосема поинаков лик од регуларниот Лансер. И мене не ми се свиѓаат олку црни, али, субјективна работа
Во врска со прашањето на 8ца... Ноуп, не глеам Episodes, не знам ни што му доаѓа тоа (осим дека е некоја серија нели )
Crniot Lancer u profil stoe e ne e EVO, na eden forum ja najdov slikata obicen e ES nivo na oprema vo SAD, ali praen e da lici na EVO.
Без разлика дали е ЕВО или не е, сепак не се работи за Лансер излезен од салон, туку очигледно дека има некои естетски зафати правено. Пак ке ти кажам дека мене црните не ми праат мерак, ама пак на тебе останува. Ако ти се свиѓаат, не му ја мисли, зимај ги.
Не планирам па да се повторувам за димензиите, мојата препорака ја знаеш. А на крајот на краиштата, на тебе си останува дали ќе веруваш на тим од стручњаци и инженери (и тоа Јапонци т.е. инженери од најдобриот вид
), и ќе идеш на препорачаната димензија, или ќе се излеташ ко што те советуваат некои познавачи „од друг вид“, и ќе идеш на поефтината варијанта, по која сам ќе ги сносиш последиците.
0,5 сантиметри (од Јове) и 0,5 милиметри (од мене) беа фраза од типот на „сум се напраил 500 кила од многу јадење“, односно генерализација на муабетот, а не прецизни информации... Отворете си ги малце ролетните на очите и нека влезе троа светлина.