Автор Тема: Кинескиот бренд Chery достапен и на нашиот пазар  (Прочитано 40598 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: Кинескиот бренд Chery достапен и на нашиот пазар
« Одговори #90 на: 26 Февруари 2011, 22:10:32 pm »
ako ne skrsi menjac dobro e :)) ja kaj mene na pezoto komplet cel deferencijal mi padna na zemja letnaa i trkaci, i zvezdi i sve :) pukna zvonoto se odvoi sve i toa pred star kafe :) kakva bruka :) ulje na site strani pagaat luge od motorcinja smeski :) haos se napravi za 2 min :)

Да не ти беше кинеско Пежото?

Отсутен Blaze ITR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
« Одговори #91 на: 26 Февруари 2011, 23:18:52 pm »
ako ne skrsi menjac dobro e :)) ja kaj mene na pezoto komplet cel deferencijal mi padna na zemja letnaa i trkaci, i zvezdi i sve :) pukna zvonoto se odvoi sve i toa pred star kafe :) kakva bruka :) ulje na site strani pagaat luge od motorcinja smeski :) haos se napravi za 2 min :)

riki toa mozes da go isprobas na tvoeto kolice ne si igraj zs ke go jades :)))))))))))))da si znaes :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
« Одговори #92 на: 27 Февруари 2011, 13:52:13 pm »
Се бара доброволец кој ке присуствува на чинот на проба на кинеското возило, со тоа што треба да има сопствено возило од европско потекло, проверено и сигурно, да има искуство со метла и лопатка, и да има можност да понесе картонска кутија во која ке ги собира деловите кои ке се истресуваат при пробата на Чери...
Исто така се бара и доброволец кој има искуство во превоз и транспорт на патници, кој нас тестерите на кинескот Чери ке треба да не врати до салонот безбедно. Пожелно е возилото кое ке биде ангажирано за превозот да биде во најмала рака некој моноволуменец заради габаритот на тестерите, а и да биде од некој проверен бренд...
Благодарам на разбирањето
;D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #93 на: 27 Февруари 2011, 14:07:12 pm »
Исто така се бара и доброволец кој има искуство во превоз и транспорт на патници, кој нас тестерите на кинескот Чери ке треба да не врати до салонот безбедно.
Тој болдираниот дел е неизвесен. Дали до салон, дали до болница, или (пу, пу, скраја било) до капела...не се знае. Извесно е само дека ќе ни треба превоз. :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #94 на: 27 Февруари 2011, 14:30:45 pm »
Се бара доброволец кој ке присуствува на чинот на проба на кинеското возило, со тоа што треба да има сопствено возило од европско потекло, проверено и сигурно, да има искуство со метла и лопатка, и да има можност да понесе картонска кутија во која ке ги собира деловите кои ке се истресуваат при пробата на Чери...
Исто така се бара и доброволец кој има искуство во превоз и транспорт на патници, кој нас тестерите на кинескот Чери ке треба да не врати до салонот безбедно. Пожелно е возилото кое ке биде ангажирано за превозот да биде во најмала рака некој моноволуменец заради габаритот на тестерите, а и да биде од некој проверен бренд...
;D

Мислиш на црните моноволуменци што ги возат во Бутел?

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
« Одговори #95 на: 27 Февруари 2011, 14:32:55 pm »
Не мислам да преминеме...Мислам само безбедно да застанеме а притоа да има некој да не врати до салон да си ги земеме нашите возила...
;D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #96 на: 27 Февруари 2011, 15:22:50 pm »
;D

Мислиш на црните моноволуменци што ги возат во Бутел?
Каков најглуп збор е тоа, чудо едно! Ама ова е едно од најгенијалните употреби на планетава!!!  ;D :D ;)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #97 на: 27 Февруари 2011, 15:34:06 pm »
А бе па вие што толку му се мислите, или џа или бу! До сеа и да заминевте горе, повторно ќе реинкарниравте во нешто... нежно ...кинеско ??? Тоа благодарение само на Кинеската магија која едноставно те опива запознавајќи ја вековната традиција на вечен живот...!!! Бар ќе останевте вечно млади, а можда и воскресневте ??? Пу, пу мрзим црн хумор ...  ::)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #98 на: 27 Февруари 2011, 17:41:11 pm »
А бе па вие што толку му се мислите, или џа или бу! До сеа и да заминевте горе, повторно ќе реинкарниравте во нешто... нежно ...кинеско ??? Тоа благодарение само на Кинеската магија која едноставно те опива запознавајќи ја вековната традиција на вечен живот...!!! Бар ќе останевте вечно млади, а можда и воскресневте ??? Пу, пу мрзим црн хумор ...  ::)

Денеска разговарав со еден мој пријател кој бил во салонот да види некое од овие кинескиве направии. И он си призна дека бил опиен ама не од магијата на кинезите туку од мирисот на ефтина пластика во колата....исто како на влечки од 100 денара од пазар.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #99 на: 27 Февруари 2011, 17:49:40 pm »
Едно е сигурно, а тоа е дека тазе биле влечките. Само тазе влечка може така јако да те опие дури и да не е во твоја непосредна близина. Инаку не знаеме што се десило, ама можно е некој да улетал на тест со тазе влечки обуени на нозе.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #100 на: 27 Февруари 2011, 17:52:16 pm »
Едно е сигурно, а тоа е дека тазе биле влечките. Само тазе влечка може така јако да те опие дури и да не е во твоја непосредна близина. Инаку не знаеме што се десило, ама можно е некој да улетал на тест со тазе влечки обуени на нозе.

А да не е пластиката внатре од рециклирани папучи...??? Јас не сум мириснал ниедно Chery ама му верувам на другарчево.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #101 на: 27 Февруари 2011, 18:25:30 pm »

А да не е пластиката внатре од рециклирани папучи...??? Јас не сум мириснал ниедно Chery ама му верувам на другарчево.

Вашиот нос е како piggyback уред - го лажирате мозокот - ECU, де :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #102 на: 27 Февруари 2011, 18:32:22 pm »

Вашиот нос е како piggyback уред - го лажирате мозокот - ECU, де :D
Јаs не би сакал да мириснам нешто слично. Ако нешто ми е изострено до максимум тоа е мирисот... :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #103 на: 27 Февруари 2011, 19:00:12 pm »

Да не ти беше кинеско Пежото?

Da bese kinesko, do sea ke bese u delovi :) sva sreka orginal francuz kupeno od euroimpex :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #104 на: 27 Февруари 2011, 19:01:35 pm »

riki toa mozes da go isprobas na tvoeto kolice ne si igraj zs ke go jades :)))))))))))))da si znaes :)

Hahaha ja na rodninska baza, so Marty ke se dogovoram da praam eden test :) :) :)