Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Легендарна ја прави тоа што има добивано engine of the year неколку години по ред и нејзиниот хендлинг за што е прогласена една од подобрите drivers car.
Цитат: Dekio7 link=topic=940.msg509047#msg5[/quoteЦитат: DarthJe5us на 31 Август 2013, 19:35:28 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)МАШИНИ....Sto e so farovite na Lancerot?Shopnati se ili se prodavaat negde?Te molam prati link od web siteot na slikava.
Цитат: DarthJe5us на 31 Август 2013, 19:35:28 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)МАШИНИ....
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Sto e so farovite na Lancerot?Shopnati se ili se prodavaat negde?Te molam prati link od web siteot na slikava.
Цитат: DarthJe5us на 03 Септември 2013, 23:22:51 pmЛегендарна ја прави тоа што има добивано engine of the year неколку години по ред и нејзиниот хендлинг за што е прогласена една од подобрите drivers car.И што до пред некое време беше најмоќен атмосферски мотор (кс по литар), ама збореле и ќе си зборат..