Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Vo sekoja zelezara ja ima,90den e jas vcera ja kupiv,a da znaesh so raka,i mashinsko daleku od isto,zatoa izmisli ja dobro so bormashina da polirash
Цитат: Angel_1.3 на 18 Јули 2013, 13:49:12 pmVo sekoja zelezara ja ima,90den e jas vcera ja kupiv,a da znaesh so raka,i mashinsko daleku od isto,zatoa izmisli ja dobro so bormashina da polirashImam nekoja doma,ama nemam takvo perniche sto odi na nea.Ke ja zemam pa ke [robam obicno.Vcera nemav vreme pa prasav vo edna zelezarija vo k.voda pa mi rekoa deka nemaat poim sto e toa Denes ke pominam i ke zemam.
Цитат: Dimitar на 19 Јули 2013, 08:14:51 amЦитат: Angel_1.3 на 18 Јули 2013, 13:49:12 pmVo sekoja zelezara ja ima,90den e jas vcera ja kupiv,a da znaesh so raka,i mashinsko daleku od isto,zatoa izmisli ja dobro so bormashina da polirashImam nekoja doma,ama nemam takvo perniche sto odi na nea.Ke ja zemam pa ke [robam obicno.Vcera nemav vreme pa prasav vo edna zelezarija vo k.voda pa mi rekoa deka nemaat poim sto e toa Denes ke pominam i ke zemam.hahahahhahaa abe druze sho baras kaj nepismen narod tie to sho go imat vprodavnica neznat kako se vika pa ne pasta za poliranje odi vo hubo i kupi si ja
Prvo zemk nanesi malce i so nekoja stara krpa trljaj i posle do druga krpa glancaj go mesttoto ama glancaj so pamucna krpa neso rapav peskir
Цитат: VLATCE-PUNTO на 19 Јули 2013, 13:43:28 pmPrvo zemk nanesi malce i so nekoja stara krpa trljaj i posle do druga krpa glancaj go mesttoto ama glancaj so pamucna krpa neso rapav peskirabe vlatce me nasmea