Автор Тема: Совет за скинати седишта  (Прочитано 6864 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Одг: Совет за скинати седишта
« Одговори #15 на: 06 Јуни 2013, 14:23:25 pm »
Венцо е ѕвер топло го препорачувам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #16 на: 06 Јуни 2013, 14:32:12 pm »
ne zaboravajte da pisete ceni i stavite sliki da vidime na sto se odnesuva popravkata...

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 356
« Одговори #17 на: 06 Јуни 2013, 23:06:30 pm »
Има едно удрено Пунто, во Аеродром позади Неоком зградата, стои така неколку години. Види ако го најдеш газдата мислам дека и бакшиш ќе ти ги даде, а мислам дека е и од поновите модели, па можеш и за штоповите задни да си видиш.

Знам за кое збориш, го глеам секое сабајле. Но мислам дека тоа е обично пунто и има обични седишта. Мене ми требаат од спортинг или ХГТ
You can sleep in your car, but you can't race your house.

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 356
« Одговори #18 на: 06 Јуни 2013, 23:09:32 pm »
Вака, се видов со Венцо. Многу ОК човечево делува. Ми вика дека нема време деновиве , сам да идам да си набавам материјал. Ми кажа во чаршија некој дуќан накај музејот. Од таму ќе земам, ми кажа колку метра треба од се и рече дека материјалот и тоа што тој ќе ми го наплати нема да кошта повеќе од 130 репку сила 140 евра. Збориме предни задни седишта и страниците да ми ги направи напред и назад. Утре задутре сум зафатен , недела шибам во чаршија ако работи да видеме што како ќе биде. Ако бидне бизнисот ќе има Before After слики
You can sleep in your car, but you can't race your house.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5848
« Одговори #19 на: 06 Јуни 2013, 23:30:18 pm »
zasto tolku frlas pari bez potreba samo zakrpi go skinatoto sediste so parce i odma odozgora navlaki keti gi sosijat so istite rabovi kako sto ti se sedistata duri moze i bojata daja pogodat..
bev pred nekoj den  kaj samad da prasuam za navlaki i da vidam toa gledringot i montiraa na fiat stilo navlaki nemozes da poznaes dali e sediste dali e navlaka sve komplet  so istite sari krojki kako e sedisteto taka i navlakata...bravo
najdi gi na facebook za frend sekoj den stava sliki sto rabotele dosta pro i ke projdes so dosta pomalce pari..navlakite 2500 + maksimum dati zeme nekoj 1000ce za dati go sosie skinatoto sediste

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #20 на: 07 Јуни 2013, 00:27:54 am »
за 130 евра се зимаат кади

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #21 на: 07 Јуни 2013, 00:34:08 am »
zasto tolku frlas pari bez potreba samo zakrpi go skinatoto sediste so parce i odma odozgora navlaki keti gi sosijat so istite rabovi kako sto ti se sedistata duri moze i bojata daja pogodat..
bev pred nekoj den  kaj samad da prasuam za navlaki i da vidam toa gledringot i montiraa na fiat stilo navlaki nemozes da poznaes dali e sediste dali e navlaka sve komplet  so istite sari krojki kako e sedisteto taka i navlakata...bravo
najdi gi na facebook za frend sekoj den stava sliki sto rabotele dosta pro i ke projdes so dosta pomalce pari..navlakite 2500 + maksimum dati zeme nekoj 1000ce za dati go sosie skinatoto sediste

+1000