Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Смичка кое време ќе идете ако идете со зоки поки да би дошол и јас да возиме заедно натака и ако некој нема со што да иде слободно може кај мене во кола наверојатно ќе сум сам така дабујрум. ( и јас ќе одма во недела затоа што утре санота сум на работа 2 ра )едит : и јас сум за порано да се оди за да види ме што колички ќе има па да се сликне нешо.
Многу рано, шо ќе прајте толку, кафана .Мене Шмичка ми кажа околу 8:30/9.
ок ок али мислам дека ке има гузва а башка и паркинт тешко последниот пат џандариве бркаа од улица т.е покрај патот паљ да не биде после дрс недај башка и после не пустаа да влезе ме загревачки круг било лоол али ок
Цитат: SimulatoR на 29 Јуни 2013, 00:31:07 amок ок али мислам дека ке има гузва а башка и паркинт тешко последниот пат џандариве бркаа од улица т.е покрај патот паљ да не биде после дрс недај башка и после не пустаа да влезе ме загревачки круг било лоол али ок не се тачни, мене лани не ме пуштаа да преминам од другата страна... Талентот ми вика ти ќе тргниш да преминуваш, на пола пат ќе ти паднит телефонот, ќе се вратиш по него и ќе те изгазит некој со све телефон... Свашта...
со неколку колку сме договорени во 8 на прва наплатна ... кој сака нека повели да се приклучи во колоната
Да ти мочам времето, 2 недели чекаше за сега да врни... туку влез нешто се наплаќа на трките ?
Цитат: n1kola на 29 Јуни 2013, 13:15:25 pmДа ти мочам времето, 2 недели чекаше за сега да врни... туку влез нешто се наплаќа на трките ? За VIP ложа знам дека е околу 385 евра, во ливада 25 евра ама треба да си носиш столче. Исто ако сакаш да имаш пристап до пит-стоп е околу 75 евра за двата дена, за еден незнам како им е тарифата.