Автор Тема: Информации за иселенички визи за канада ?  (Прочитано 2789 пати)

Отсутен Pirat

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
Информации за иселенички визи за канада ?
« на: 18 Декември 2013, 04:33:19 am »
Здраво луѓе . Се изначив да добијам некои подетални информации  или некој или некоја агенција што посредува за иселенички визи . Поточно ми треба за Канада . Дури ни на официјалната страна на Канадската амбасада нема некои поконкретни информации . Ако има некој информации околу ова или знае кај да се обратам ве молам за помош . Фала ви многу :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Информации за иселенички визи за канада ?
« Одговори #1 на: 18 Декември 2013, 10:16:01 am »
јави се на драган и посочи му дека од мене (алек,со парно што работи) ти го дал бројот, за да добиеш поубав третман. човекот работи со иселенчки визиза канада и австралија, ги знае сите правила, прописи и цаки во амбасадите.

и секако, неговите услуги не се бесплатни. си има тарифа која не е во денари.

драган 078-326-232

нема да ти ги каже цаките, нема ни да ти каже што е се потребно, ама ке ти ја објасни целата процедура, врмее траење, чекори и твои обврски. одкако ке уплатиш финансиите договорени за неговиот ангажман, тогаш ке почне да ти средува документи. сите документи мора да се легални, немој да се занесувате со фалсификати. ако ве фатат со фалсификат, во нај мала рака ке добиете бан доживотен за таа држава, башка што нашава држава и нашиот закон нај веројатно ке ве суди за фалсификување документи, што уствари така и треба да биде.

и да.. еден од побитните чекори е да положиш аелц, со 6,5-7 што е релативно тешко кај нас, пошто тестот е за познавање на англиски јазик, ама за бритиш инглиш а не за оној што ние во секојдневие го збориме и сме го учеле и во школо и во училита за англиски јазик. ова го појаснив пошто повекето ке реча пффффф лесна работа... е па јас живеев и во америка и во нов зеланд, па на аелц едвај извадив 6,5.. со судни муки...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4013
  • MadaFunker
« Одговори #2 на: 18 Декември 2013, 11:52:41 am »
Имаш друже еден куп форуми со оваа тематика. Види прогуглај малку, ке ги побарам и јас па ке ги ставам овде.
Иначе за Канада имаше еден shitload од документи да собереш , да положиш IELTS како што кажа Онак и на крај мислам дека се оди во Виена на интервју. После тоа чекаш одговор дали им се свиѓаш или не :)
New blood of old school

Отсутен Pirat

• Почетник
  • *
« Одговори #3 на: 18 Декември 2013, 15:00:22 pm »
Fala vi mnogu luge . Definitivno ke go kontaktiram Dragan . Ako imate nekoi dopolnitelni informacii ve molam postirajte linkovi  ... MIslam deka imam pogolemi sansi  da dobijam iselenicka bidejki imam poveke pati odeno za Kanada i baska imam i rodnini tamu , pa ke vidime . Fala uste ednas Onak  za brojot ....

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4 на: 18 Декември 2013, 21:56:14 pm »
тоа што си одел в канада не ти носи никакви бодови. а тоа што имаш роднини таму ти носи до 5 бода максимум, зависно од тоа колку близок роднина ти е. да ти посочам дека пд братучеди само првиот они го сметаат за роднина.. втор братучед више не. инаку со близок роднина како што реков добиваш 5 бода, од минималните 62 што ти се потребни.

и кога ке аплицираш моли бога, кај виза офицерите да не ти се погоди некој од 3-те грци (а вкупно се 8 за балканов).. едно чудо луге со бајаги бодови ги сведоа под 62 за да не добијат виза...

мене ми деградираше школо, тетка, диплома, искуство и адаптабилити на жена ми.. од 76 бодови ми направи да имам 48... г-ѓа ДУКАТРИНА ЕКАТЕРИНА... гркинка, виза офицер за канада, за балкан. да и го начукам со се јајца и влакната на нив... и на се женско у фамилија да и го начукам... изгорев 2000 и кусир евра...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Pirat

• Почетник
  • *
« Одговори #5 на: 19 Декември 2013, 15:23:37 pm »
Alek a kaj se presmetuvaat toa bodovite . Jas najdov edna strana  za  kalkulator ama  site prasanja bea samo za mene  , nikade nemase  za partnerkata  sto patuva so mene . I zamisli  jas sum so fakultet i so rodnini tamu sto moze da grantiraat za mene  i imam samo 62 boda sto e smesno i nerealno .  Eva ja stranata kaj sto presmetuvav  : http://www.workpermit.com/canada/points_calculator.htm