Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Можеш само да ги реставрираш со темен хром како на Аце што ги направил, ама никако црни. Ќе се уништат. И еден добар полир на цела кола и светла.
Cuore.....Slusaj go Toto Kotunjo...OZ..Italiano bello...t.e beli. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ЛЕПОТА!!Кој знаел дека Стратро можел да одбери добар изгледа на италијански возила ајде Стратро покажи сега дека и ферари сакаш................ знаеме сите.
еве набрзина ги обоив да видиш од прилика како би изгледала со црни бандажи(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да те прашам, нешто... надворешните рачки не ти се кршат?
Cuore.....Slusaj go Toto Kotunjo...OZ..Italiano bello...t.e beli. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)1:18
Цитат: RikiRulz на 11 Април 2011, 19:49:41 pmДа те прашам, нешто... надворешните рачки не ти се кршат?За овие 16 години сеуште не Али сум чул дека знаеле да останат у рука
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Април 2011, 10:22:02 amЦитат: RikiRulz на 11 Април 2011, 19:49:41 pmДа те прашам, нешто... надворешните рачки не ти се кршат?За овие 16 години сеуште не Али сум чул дека знаеле да останат у рука Колата ти е гаражирана???
Комшијава кај мене... мака има голема, инаку не му е гаражирана колата, цел живот е надвор... па разбрав дека и дефицитарни бие кваките... по 20-30 евра ги давале половни, а толку и биле нови кинески ...
Цитат: RikiRulz на 12 Април 2011, 12:06:27 pmКомшијава кај мене... мака има голема, инаку не му е гаражирана колата, цел живот е надвор... па разбрав дека и дефицитарни бие кваките... по 20-30 евра ги давале половни, а толку и биле нови кинески ... Зар има и кинески делови за Алфа ? Осетиле они кај лежи пара