Автор Тема: CARclub Тура: Источна Македонија - 6,7 Јули 2013  (Прочитано 70384 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2701
  • Слобода или смрт
Одг: CARclub Тура: Источна Македонија - 6,7 Јули 2013
« Одговори #375 на: 10 Август 2013, 21:31:50 pm »
Па мислев и јас ама се разочарав пред отприлика недела дена. Во струга издржавме нецели 20 минути и заминавме и види чудо не на мое инсистирање туку другарите сакаа. иако на идење чекавме во колоната околу еден ипол час баш кога се удрија пежото и џипот патувавме.. Но не е место за такви муабети бидејќи повторно ќе бидам погрешно сфатен и прогласен за државен непријател.

Инаку планирав да доаѓам на турава од местово каде што е сликана сликата до берово и да се вратам вечерта но 2 дена пред тоа ме банираа па се премислив и периодот кога вие бевте берово јас отидов на мини олдтајмер собир на велешко езеро.
« Последно менување: 10 Август 2013, 21:47:03 pm kimi makedonski »

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #376 на: 11 Август 2013, 20:49:12 pm »
Инаку планирав да доаѓам на турава од местово каде што е сликана сликата до берово и да се вратам вечерта но 2 дена пред тоа ме банираа па се премислив и периодот кога вие бевте берово јас отидов на мини олдтајмер собир на велешко езеро.
Е сега стварно ме растажи...Абе мамата мамина на тој класниот што ти го сронал бисерот па си се испишманил да не дојдеш...Штета! А баш ќе беше супер да отидеше на собирот...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #377 на: 19 Август 2013, 02:13:29 am »
Еве од мене некое сликче :

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

По билбордот позади можеш да познаеш дека е источна македонија. На запад не ви даваат такво нешто :D

фото монтажа е тоа... бардакот така сакал така измонтирал. парче праи во фотошоп, го владее, РАСТУРА МАЛИОТ... еве глеј неможеш ни да познаеш дека е монтажа...  друго имаше на билбордот... мислам дека се рекламираше некоја телевизија... ера ли беше, алсат ли беше или така нешто...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212
« Одговори #378 на: 19 Август 2013, 09:30:48 am »