Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DareBmw на 09 Август 2011, 20:03:00 pmЈа еднаш влегов во спарк и си реков " ова е претесно за мене " Мене некна ме натераа да влезам у Спаркот на Фаланга и реков...кај влегов кај си ебав мајката не можам да излезам сега!
Ја еднаш влегов во спарк и си реков " ова е претесно за мене "
Цитат: Sportex на 09 Август 2011, 22:09:49 pmЦитат: DareBmw на 09 Август 2011, 20:03:00 pmЈа еднаш влегов во спарк и си реков " ова е претесно за мене " Мене некна ме натераа да влезам у Спаркот на Фаланга и реков...кај влегов кај си ебав мајката не можам да излезам сега! Абе кај си заглавил , јас влегов ај едно другарче го купи па да се повозиме , внатре се стуткав и кога стигнавме на човекот му ја скршив рачката за отварање на џамот кога искачав. А исто и во дачија имам скршено рачка за прозорот ај да видам некој да седне позади во соленза, ја на испаѓање главата ја дупнав у тоа железата катастрофа
Па кај дачија нема ни гуми на вратите ништо , се шпицови , кога ќе затвориш врата како на стоеден е исто . А за изолацијата да не збориме колку бучи надвор толку внатре , зборам за соленза дизел
Цитат: DareBmw на 10 Август 2011, 15:43:51 pmПа кај дачија нема ни гуми на вратите ништо , се шпицови , кога ќе затвориш врата како на стоеден е исто . А за изолацијата да не збориме колку бучи надвор толку внатре , зборам за соленза дизел Као кабро да возиш