Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Би сакал да ја искористам оваа прилика, да ги предложам @osmica8, @Миле Џонтра и @ARMEX за почесни буљаши на CARclub.Значи вака, разбирам дека на секој може да му искрсне нешто, ама на никој од вас да не му текне да се јави да каже дека нема да доаѓа, туку да треба да ве барам у 8 и 15, а терминот е закажан од 8, и сите да ми кажете дека ви искочило нешто е благо кажано безобразно. Ако не ви се игра или не планирате да доаѓате, нема што уопште да се пишувате и да кажувате дека ќе доаѓате. И не, не се работи за мочаниот баскет, туку се работи за односот.Би сакал да се заблагодарам на @Drive-r, @Vasil и @Спенсер што дојдоа и што покажаа разбирање.Планирам да го откажам терминот од 20 часот, пошто нејќам да испаѓам идиот и пред луѓето од Мондано Спорт, и пред тие што дошле.Бидете ми поздравени.
И сеа? Да откажувам термин или?
Најверојатно и јас ќе дојдам. Ќе ви кажам дефинитивно или вечер или во текот на утрешниот ден.