Автор Тема: Неделна собиранка на членовите од Битола (Новиот пазар)!  (Прочитано 62555 пати)

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
  • Пораки: 1459
Падна одлична дружба, кој кафенце, кој пивце.
После собиранката имавме авантури со Бемвето ми мое, ме остај на сред пат. Голема благодарност до @bullyboy за шлепањето до дома. Му борчам пиво. Благодарност и до @DasAuto за моралната поддршка од совозачкото место.

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
нема проблем ај сега бев со новаата не ме остава на пат ама утре ако бидам негде со кршојте ке ми треба и мене подршка :D

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
Падна одлична дружба, кој кафенце, кој пивце.
После собиранката имавме авантури со Бемвето ми мое, ме остај на сред пат. Голема благодарност до @bullyboy за шлепањето до дома. Му борчам пиво. Благодарност и до @DasAuto за моралната поддршка од совозачкото место.
Го почудивме, арно си ја заклуче ти вратата уште одма од ко се паркира, не требаше да дозволуваш толку многу претурање по него :)
Оти бе, шо му стана?

Отсутен aleksandar_bt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 340
Ништо друг пат никако отварање клуч на врата и бегај подалеку.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Мајка ми ми купи приврзок око за од почудиште изгледа не напрај лоша работа ;D

Шо се деси ? :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Ај другио пат ќе ве дружам и јас :D
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
Оти бе, шо му стана?

Шо се деси ? :)

Ми ја почудивте ;D
Абе, точно незнам. Имаше сијалица баш на паркингот, проверив за бензин прво, дотуривме. После ми идеше како да е нешто со струјата/каблите до свеќиците. На верглање пробав еден кабел на маса на блокот. Како да не идеше струја. Истото и со од бобина. Проверив на брзина пошто касно беше, па ја шлепавме дома со @bu11yboy, ќе ја видам на рајат :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
Бобината да не ти е заебана чим не ти дава струја?

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
Незнам, денес ќе испроверам на инструмент. Сумњам во кабелот од бобина до разводник. Ќе пишам шо му беше :)

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
Напрајфме муабет и ај и за ова да се договориме за секоја недела да не се бараме овој ке иди оној ке иди да договориме термин и место како и што беше поентата на карпатиан и да не се бараме ке идиш не идиш се знај на пример 16:00ч или како вчера 18и30 кој поќе одговара или пак немора секоја недела секој 2недели нека биди и кој дојде дојде кој не здравје :D шо викате ?

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
Незнам, денес ќе испроверам на инструмент. Сумњам во кабелот од бобина до разводник. Ќе пишам шо му беше :)

Дечки, го средив Бемвето, ич да не се секирате. Кварот беше одлемено едното конекторче од намотката во разводникот и не му даваше струја. Залемено, средено.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Сполај ти...
Цел ноќ не бев спан, те мислев шо стори со колана :)

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче

Дечки, го средив Бемвето, ич да не се секирате. Кварот беше одлемено едното конекторче од намотката во разводникот и не му даваше струја. Залемено, средено.

мене исто вака на сред возење ми се расипа палецот ... цел ден се мачев да најдам шо е проблемо :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
Decki gi imam maickite,koj e utre da prajme kafe I da si ja zemi neka me bara.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
Сполај ти...
Цел ноќ не бев спан, те мислев шо стори со колана :)

Мило ми е ;D