Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Помала веројатноста да се нагази некакво говно?Гумата не е распарталена од неквалитет, распарталена е поради возење на бандаж.
Цитат: Mikius на 27 Септември 2022, 13:16:49 pmПомала веројатноста да се нагази некакво говно?Гумата не е распарталена од неквалитет, распарталена е поради возење на бандаж.Не е возена на бандаж, на 160кмч рокна гумата, не згазнав ништо, едноставно пукна. Предна лева во десна кривина, не знам ни јас како успеав да застанам, среќа ме примети еден камион во средна лента па успори да се упикам да застанам.
Шо напрае ти стрико фаќање кривини со 160.
Цитат: t0m1cA на 27 Септември 2022, 13:35:00 pmЦитат: Mikius на 27 Септември 2022, 13:16:49 pmПомала веројатноста да се нагази некакво говно?Гумата не е распарталена од неквалитет, распарталена е поради возење на бандаж.Не е возена на бандаж, на 160кмч рокна гумата, не згазнав ништо, едноставно пукна. Предна лева во десна кривина, не знам ни јас како успеав да застанам, среќа ме примети еден камион во средна лента па успори да се упикам да застанам.Лошо си направил превентивна проверка и не си видел дека си имал нагазено говно.И да, ич не е возена на бандаж при 160, веднаш си се укопал у место.
Ignore само, прекрасен е форумов без да читам глупости.
За @Mikius таква дефиниција не постои.