Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 679966 пати)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #1905 на: 08 Април 2014, 01:50:24 am »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

250 cdi со а-ем-ге опрема, ми е нешто многу профи ко за млади
No turbo, no fun :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #1906 на: 08 Април 2014, 02:02:35 am »
Може и C300 со AMG опрема, али дизел не ми се врти низ глава.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #1907 на: 08 Април 2014, 03:35:33 am »
Абе и 300ка е топ, али мрзам плин, така да дизелашот ми останува у варијанта, а чист бензинец не би зел од причина која моментално ми стои алфата у петровец :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1908 на: 08 Април 2014, 18:40:07 pm »
Купето со АМГ опрема со било кој мотор над 200 коња. Колиште!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #1909 на: 09 Април 2014, 02:09:52 am »
Не бе купе, ќе треба да излагаш ако некој има со тебе позади, башка и за на подугачок пут не е баш комотен за тој позади, а богами и за тебе, со оглед на тоа дека колениците ќе ти ги набие у бубрези

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #1910 на: 09 Април 2014, 02:13:29 am »
Позади се возат ситни женски.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #1911 на: 09 Април 2014, 02:25:28 am »
Позади се возат ситни женски.

Абе ок, али некад ќе сакаш да се испукаш само мушко друштво до оКрид на пример... Џаст сеин :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1912 на: 09 Април 2014, 02:43:25 am »
Види, јас да го имам, ама ич нема око да ми трепне за тие позади или за тоа дека треба да се станува за да искочи некој од позади, затоа што се знае у кола со 3 врати дека се искача од кај сувозачот, возачкото седиште не се пипа. Друга работа, не верувам дека во мерецедесов нема до толку место за да се сместат возрасни патници позади. И за крај, купето изгледа непосредливо поубаво од седанот, така што не се исплати жртвата заради некој друг, па ако планираш да идеш негде, па може немало на некој да му биде комотно... да ја купам помалку убавата изведба.

п.с. Це купе со над 200 коња ти е за со пиќето да си се качите и да му ја оддувате некаде, или да си се возикате доцна во ноќта или на убав сончев ден со отворен панорамски покрив.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #1913 на: 09 Април 2014, 03:13:42 am »
Види, јас да го имам, ама ич нема око да ми трепне за тие позади или за тоа дека треба да се станува за да искочи некој од позади, затоа што се знае у кола со 3 врати дека се искача од кај сувозачот, возачкото седиште не се пипа. Друга работа, не верувам дека во мерецедесов нема до толку место за да се сместат возрасни патници позади. И за крај, купето изгледа непосредливо поубаво од седанот, така што не се исплати жртвата заради некој друг, па ако планираш да идеш негде, па може немало на некој да му биде комотно... да ја купам помалку убавата изведба.

п.с. Це купе со над 200 коња ти е за со пиќето да си се качите и да му ја оддувате некаде, или да си се возикате доцна во ноќта или на убав сончев ден со отворен панорамски покрив.

Абе се е океј, не викам не, јас колата сум ја зел за мене нели, не за друг, али ипак, пократка е каде каде, и со комоција е полоша него ли седанот, на лик е убава и по курназ ауто(мада мене ак ме најдоФтееееееее ќе речам дека ми е боље седанот, ствар укуса)

Пс: топла вечер, со момата на водно, спуштени седишта доле, и глеаш низ панорамскиот стаклен покрив, симињање ѕвезди а-у.... Ахххх утре идам да и го сечам кровот на мојата..... А успут додека сме кај сечењево, изводливо е да се напраи/сече/упасира афтермаркет шибер ??? :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #1914 на: 09 Април 2014, 06:49:21 am »
Кола се зима ради себе, а не заради тие позади. Барем јас така размислувам и така постапив.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Шалабајзер
« Одговори #1915 на: 09 Април 2014, 14:13:16 pm »
Абе се е океј, али коа делиш кола со татко, кој е малце терсене, неможеш да си кажеш мислење, одма го негира :/ :D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
Одг: Re: Што ти се врти низ глава
« Одговори #1916 на: 09 Април 2014, 16:44:45 pm »
Како ли изгледа да возиш кабриолет низ Скопје?

Моментот кога тој пред тебе прска вода да измие шофершајбна, а ти пицнат за саботно кафенце у монденските кафичи!

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
« Одговори #1917 на: 09 Април 2014, 17:04:57 pm »
Какви кафичи? :))

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #1918 на: 09 Април 2014, 17:09:48 pm »
Абе се е океј, али коа делиш кола со татко, кој е малце терсене, неможеш да си кажеш мислење, одма го негира :/ :D

Со татко ми делам кола, он сакаше Meriva/Astra Classic да зима нова (ама му се заканив дека ќе ја држам на 7000 додека не рикне моторот) па земавме стара Honda Civic. ;D

Пцујат малку кога се пикаат позади а нема врата, ама што ми е гајле.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #1919 на: 09 Април 2014, 17:19:31 pm »

Со татко ми делам кола, он сакаше Meriva/Astra Classic да зима нова (ама му се заканив дека ќе ја држам на 7000 додека не рикне моторот) па земавме стара Honda Civic. ;D

Пцујат малку кога се пикаат позади а нема врата, ама што ми е гајле.
Eдно од најдобрите мислења на форумов. Браво. Ова недостасува во денешно време.