Ни го спомнав некаде овердрајв ни ништо, незнам што се напна одма. Коментирав само за цената мислејќи дека таа е цена за средување на лансерот (било да е у томи, сатра, џерси или овердрајв).
Фала богу не сум од марс паднат да незнам дека во овердрајв се занимаваат со коли од 100к+ евра и дека цените се дури евтини за нивно средување.
Ne se napnuvam, nemam zapek fala bogu !

Predpostavuvav posto iskomentira, pa seto toa nekako se vklopi vo ona...sakam ubavo ama eftino...poznata sirum svetot makedonska (balkanska) deviza!
Cenite se taman, za nekoi raboti se (za nas) visoki, za nekoi ne se, zavisi za sto kolku i kako imaat rabota i musterii.
Normalno deka ke e skapo za nas, 300 evra prosek farbanje na hauba. No toa e cenata ako sakash da ne ti se razlikuva haubata od ostanatiot del na kolata, prosto da ne se poznava deka e spricana. Jas ne sum verual deka e toa mozno, se dodeka ne vidov so svoi oci!
Site ceni se dadeni so se materijal, ne farbaat so tvoja boja, ni pod razno !
Na primer mene servisot na avtomobilot me kosta 3 pati poeftino skoro od kolku vo MAS da go nosam a rabotat si ja vrsat profesionalno i sto e najvazno imam doverba. Mozes da si gledas sto i pravat na kolata, mene mi e interesno i si sedam si gledam najmalku saat vreme dodeka mi ja servisiraat, posle si sedam vo restoranceto gore.
After markert ozvucubanjeto sto go namestiv, kamerata zadna, monitorite po kolata, izlocijata, se e tamu praveno i me kostase 5 pati poeftino od toa sto mi bese ponudeno vo MAS a kade kade so pokvalitetni materijali i profi rabota. I tn, i tn.
Redovni musterii imaat i do 30% popust na cena, zavisi od statusot i kolata, normalno!
Eve mene sledniot takov servis ke me kosta 280 evra namesto 330, taman i patot da si go platam do Sofija !
Za sekoja zavrsena rabota davaat garancija !
Dosta mi bese da vidam deka vnatre vo Servisot e pocisto od najcistiot restoran vo koj sum bil vo MK !
A gledas kakvi se koli sedat tamu na servis, koga nekoj so kola od 300 000 evra ima doverba i ja nosi tamu na servis, so pa ja so mojota koja kosta kolku trkalata na tie koli?
Ja sum zadovolen, a toa e najbitno!
Koj saka, neka poveli, koj ne, ima majstroi po MK kolku sakas !