Автор Тема: Prodavncia za rezervni delovi za MAZDA  (Прочитано 7298 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Re: Prodavncia za rezervni delovi za MAZDA
« Одговори #15 на: 10 Јануари 2014, 00:56:08 am »
Солид не продаваат потрошни материјали за сите источњачки возила?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Prodavncia za rezervni delovi za MAZDA
« Одговори #16 на: 10 Јануари 2014, 01:55:39 am »
хонда, хјундаи, киа, мазда...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #17 на: 10 Јануари 2014, 03:03:31 am »
Е да де, тие се некои од источњачките возила. Ваљда и кај нив треба да се менува потрошниот материјал нели?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #18 на: 10 Јануари 2014, 03:05:21 am »
не само потрошни. не дека нешто многу од непотрошните држат на лагер, ама можат да набават разно разни глупости... на пример јас барав фар, жмигавец и рачка за врата на комбе хјундаи... за 10 дена можат да ми донесат ама не ми одговараше цената.. малку се јаки со цени...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #19 на: 10 Јануари 2014, 03:12:49 am »
Па океј, си барал фар, жмигавец и рачка за комбе, кои би претпоставил дека ти настрадале од удар. Не си барал двомасен замаец, или турбина, или некаков сензор, односно некои од стварите што глеаме дека малтене редовно се заебуваат кај европскиве возила.

Не е дека еве конкретно јапанските возила (за корејските не знам, немам доволно информации) немаат дефекти, пошто е нормално да имаат, сепак се машини, туку дека многу поретко се случува да ги имаат.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #20 на: 10 Јануари 2014, 09:58:00 am »
тоа де... ама поентата беше дека се што сакаш ке ти нарачаат и ке го добиеш. во недостаток на постојан извор за нив, ова е единствената солуција за тука во мк. следна солуција е грција и од таму да ти донесе некој. поентата со солид е дека нема да ти ували шкарт дел, а од грција многу можно е да добиеш шкарт.

да, јапанците послабо се расипуваат на такви работи во однос на европејците. неоспорен факт, но се расипуваат.

мене жмигавец и фар десен ми требаа, чукнато комбето малку ама баш таму, а ракча лева-возачка, јбг, отвори затвори, пукна... ги прашував и за други тракаташки. на пример сајла за рачна, ми донесоа одма, т.е. за 3-4 дена. е сега за моторот на пример (сузуки катана 750цц) требаше да чекам околу 8 недели за да ми донесат летечи и лежечи, што е стварно многу, ама па ни во грција немаше, ни бугарија ни србија, нигде и никој не рече дека ке донесе или дека може да донесе, само они...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk