Пак не ме сфати што сакав да кажам. Рено е противникот на Ферари од тој тим, а не Редбул. Редбул е во својство на спонзор исто како Сантандер во Ферари или како порано Малборо што беше, само што има поголем удел во финансиите и го има во името на тимот.
Противникот на Ферари е Њуи и никој друг!
Mnogu mi se detski izjavite od Tipot, abe toj e najdobar sofer ili podobar e od ovoj !
Ako e najdobar ima mesto kade treba da se dokaze i pokaze, na staza, vo sezona!
Najdobar na muabet,malalski detski muabeti!
Edinstven pokazatel za toa koj kolku navistina vredi e statistikata...jebi ga nemilosrdna e!
Така нека е, еве да не биди дека е од мене тогаш, Сена е светлосни години зад Шумахер. Твоја констатација.
Ф1 ги заболе ташак за Ферари. Кога ќе цркне ферари ќе се отвори простор за други тимови. Навивачите ќе сменат тим/возач и проблемот е решен.
Јас сакам Формула1 не Ферари.
Сигурен си? Ај прашај на форумов колку од навивачите на Ферари, ако Ферари напушти Ф1, ќе го заменат тимот со друг? А да не збораме за другите, а пред се навивачите во Италија. Си замина Шумахер кој донесе безброј титули, и пак Фераристите си се за Ферари.
Овие шо навиват од инает и за возачи тие си ги менват како чорапи, како ќе му одговара.