Pa da taa e mecarm, vikaat talijanska bila
, za valeo znam deka se proizveduva vo Irska verojatno zatoa e i poskapa. Inace za mecarm redovna cena bila oko 5.500 na brat mi mu ja dale za 60e.
нејкам да те разочарувам ама... мекарм е кинески продукт... кај мене на која кола да го турев, не додржуваа 30.000 да пројдат, али мене барем повекето ме знаат за дивјачкиот начин на возење... веројатно би истерале дупло од тоа кај било кој нормален возач...
инаку, неможев да ти пишам претходно кога ја пиша цената дека му давале за 60 евра, бидејки мислев дека му даваат половен сет за таа цена, па на друга страна ми отидоа мислите... цената ти кажува се, од 5.500 на 3.600 му го спуштиле цел сет... треба да ти биде јасно за квалитетот...за 60 евра добар сет за фиќо и југо нема. али ако се пази, не се силува, ке истера веројатно поише одошто мене ми истерале... сепак, евтино сте прошле, па одприлика есапот се поклопува, да купиш скап и УБЕР квалитен, со да купиш двапати супер евтин сет, парите се истите... само што двапати к еидеш на мајстор...