Автор Тема: Собир #3 - 21.04.2011 - Разделување Маички!  (Прочитано 30384 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: Собир #3 - 21.04.2011 - Разделување Маички!
« Одговори #75 на: 22 Април 2011, 10:10:52 am »
ФАЛА дечки.....ФАЛА...ми беше мило и многу пријатно. Виртуелна дружба е едно...запознавање во живо, сосема друга работа...едно видување еден век што рекле старите.

@Џиџи: Секоја чест и тебе што дојде а едвај можеше да стоиш на нозе. Се надевам побрзо ќе оздравеш па не ќе мора да носам бугарки да те оправат. ;)

@Deni: Полото ти е супер ама ама пази како го храниш да не порасне да стане ГОЛФ.. ::)...Билдај го со протеини да оди одма на Пасат. ...;D

@Господа Началници:  Поздрав до вас маичките се ТОП. Синоќа oд мерак си спиев во една од нив... :D

@RikiRulz: Признај дека ти им рече на џандарите да ме застанат...;D ;D
« Последно менување: 22 Април 2011, 10:14:38 am Sportex »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #76 на: 22 Април 2011, 11:29:46 am »
Море со Њемачки хормони да се рашири малце, Широко да стане!

Присутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5499
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #77 на: 22 Април 2011, 11:36:11 am »
Pozdrav do site, bas mi e milo sto se upoznav so poveketo od forumov.

Uprava fala za maickata znam deka ne bev planiran
Deni - fala za komplimentite za mojot ride.
Za Sportex i ostanati sto ne bea od Skopje svaka cast za toa sto najdovte vreme da dojdete.

Velestrumf,
da ti go rentam sankceto zadno dodeka sum u Amerika? lesno se vadi.

I na kraj ova moram da go prasam,

Zero Signal i Velestrumf, da ne ste braka vie slucajno, aj prasajte si po doma :D
Just kidding :D ne me svakajte pogresno ali si licite mnogu.

gOJDO Mazdata dzvoni, epten dobro ispadnala, za bandasite bev skeptik ali vo zivo epten dobro stojat.

Aj dajte uste eden sobir dodeka sum tuka.

Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
« Одговори #78 на: 22 Април 2011, 11:38:07 am »
Добар собир, само што мораше по рано да се оди натака навака иначе убави коли...
Рики и банзаи хард кор со немиени коли :)
Мило ми беше што се запознавме
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #79 на: 22 Април 2011, 11:39:21 am »
убаво рики ме тераше да идеме али ај   :)  морав да виткам шипки  :)

Ја стално убаво ти викам... супер беше... :)

Znam vidov, ne znam kako ama mnogu udril :(

Ке ви кажувам после... али тој со тојотата педерки многу изигра...
Абе ёРики шо бидна  со куле? Дај кажи се загрижив.......

беше еден деген паркиран на партизанска и куле не го виде и се деси сто се деси ... :/  

али ок беше куле отидов одма таму на лице место ...

Абе најпедерско беше... што тој запнал да вика полиција, а куле му вика му рекол задржи си ја таа тојота, и ке ти купам иста таква... а тој со тојотата се запнал полиција па полиција...

Иначе количето напред се разлетаа пластиките... дека е цело полиестер... а куле добар е, од перниницата е изгребан и удрен...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #80 на: 22 Април 2011, 11:40:01 am »
Добар собир, само што мораше по рано да се оди натака навака иначе убави коли...
Рики и банзаи хард кор со немиени коли :)
Мило ми беше што се запознавме

Со да мијам... ке заврне дожд... а и реков пред собир никад не перам кола... не сум ја за чалам :)))))))

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #81 на: 22 Април 2011, 11:50:12 am »
Интересна беше споредбата на висината на лансерите на Денде и Велештрумф. Исти гуми носат а на Денде повисок за 2 цм......  ??? Изгледа има видено некоја Лансерка по пат па му се има дигнато...на Лансерот мислам...;D

« Последно менување: 22 Април 2011, 11:52:12 am Sportex »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #82 на: 22 Април 2011, 11:52:11 am »
ФАЛА дечки.....ФАЛА...ми беше мило и многу пријатно. Виртуелна дружба е едно...запознавање во живо, сосема друга работа...едно видување еден век што рекле старите.

@Џиџи: Секоја чест и тебе што дојде а едвај можеше да стоиш на нозе. Се надевам побрзо ќе оздравеш па не ќе мора да носам бугарки да те оправат. ;)

@Deni: Полото ти е супер ама ама пази како го храниш да не порасне да стане ГОЛФ.. ::)...Билдај го со протеини да оди одма на Пасат. ...;D

@Господа Началници:  Поздрав до вас маичките се ТОП. Синоќа oд мерак си спиев во една од нив... :D

Не ни видов кај има полиција :) зашто не користиш џокер :) повијак пријател ;)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #83 на: 22 Април 2011, 12:02:10 pm »

@Господа Началници:  Поздрав до вас маичките се ТОП. Синоќа oд мерак си спиев во една од нив... :D

Не ни видов кај има полиција :) зашто не користиш џокер :) повијак пријател ;)

Беше интересно...возеа пред мене негде со 40 км на час, и јас ги поминав од лева страна да си вртам на лево на семафорите за на кај Велес да си одам. Одеднаш ротација пуштија и блиндираат и ме тераат да застанам десно на тротоар....ај нека ви биде. Добро вечер...добро вечер...зошто не помина вика....јас... ??? Викам оти забрането ли е.....вика не смееш....што не смеам....па вика брзо возиш не помина нас пред семафори.....треба да намалиш пред семафор не да претекнуваш...викам возевте помалку од 40...вика не е твоја работа колку возевме....ај добро... земи документи и излези да дуваш....јас одам накај колата нивна и си ги зимам документите со мене. Е арно ама во службеното ташниче со документи за на врат ми стои и легитимацијата службена. И вадам возачка и сообраќајна пред нив и едниот свети со фенерчето и ми вика...каква е таа легитимација...? Ја вадам и му ја давам.....(Тоа е обична ID карта од НАТО која ја имаат сите што работат за нив)...е арно ама на неа пишива со големи букви одма под знакот на нато....NATO/OTAN Security Office....Е сега дали тоа Office им се виде како Officer ne znam...:) Важно ми вика.....абе колега не се заебавај што не кажеш...ајде бегај имаме денес еден куп работа уште ти си ни кусо...и ме пуштија ...!!! ;D

Пази колега....;D Рики не знаев дека имате економисти во сообраќајна полиција... ???!!!
« Последно менување: 22 Април 2011, 12:11:08 pm Sportex »

Отсутен kalco

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 255
  • Audi a3 1.9 TDI
    • Kalco
« Одговори #84 на: 22 Април 2011, 12:12:48 pm »
хахаах од сеа само тебе ќе те викам кога ќе ме стопираат....ОФИЦЕРЕ :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #85 на: 22 Април 2011, 12:26:10 pm »
Другар си се извадил, а иначе ке било дрн дрн... немало да ти пишат казна :) туку дека велешки таблици, па ај да се зезаме малце :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #86 на: 22 Април 2011, 12:30:25 pm »
Другар си се извадил, а иначе ке било дрн дрн... немало да ти пишат казна :) туку дека велешки таблици, па ај да се зезаме малце :)

Па предпоставував друже, инаку не само јас ги поминаа уште 3 коли ама мене ме запрааа...си викаат чекај малку велешкиов педер да го позаебаваме...! :)

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
« Одговори #87 на: 22 Април 2011, 12:41:35 pm »
Хахахахахахахаха.......ОВА ОБАВЕЗНО ДА СЕ ПРЕФРЛИ ВО СЛУЧКИ СО ЏАНДАРИ..... ;D ;D ;D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #88 на: 22 Април 2011, 12:56:21 pm »

Па предпоставував друже, инаку не само јас ги поминаа уште 3 коли ама мене ме запрааа...си викаат чекај малку велешкиов педер да го позаебаваме...! :)

Ти реков :) знаев дека е тоа...

Отсутен Maks

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 253
    • RACE CHIP
« Одговори #89 на: 22 Април 2011, 13:10:59 pm »
Jas dojdov vo 9, imav epten rabota i nikoj nemase :(.

aj mozi nekoj sleden pat,trebase i Nik da dojde so mene ama i on nesto zaglavil.
Штета што не сум се родил 30 години порано.
Сакам коли од железо не од пластика,пластични имав пред пубертет.  

FrontWD Sucks!!!