Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: bokicivic на 20 Декември 2011, 10:24:57 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Рики да не дојдеш во ваква ситуација?? Рики vs Боки
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Рики да не дојдеш во ваква ситуација??
Цитат: Tommy на 20 Декември 2011, 14:15:08 pmМЕ вика дебел дека ја 2008 имав фантастични 60 кг, наркоман ... кога дојдов у Талибанистан стигнав до 83, па сега пак назад на 70-75 Сите таму слабеат ти си се здебелил
МЕ вика дебел дека ја 2008 имав фантастични 60 кг, наркоман ... кога дојдов у Талибанистан стигнав до 83, па сега пак назад на 70-75
Влера се мерев имам точно 105 кг, а маж не е маж ако не е над 100 кг
Цитат: ZilePunto на 20 Декември 2011, 21:25:41 pmЦитат: bokicivic на 20 Декември 2011, 10:24:57 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Рики да не дојдеш во ваква ситуација?? Рики vs БокиKaj ти текна бе )Во недела со боки, пак ке лапаме
Сеа кој како начека за Нино знам дека ке го избркаат...а за Рики он је ШАРМЕР ЧОЕЧЕ!
Цитат: ViksaSk на 21 Декември 2011, 20:29:29 pmСеа кој како начека за Нино знам дека ке го избркаат...а за Рики он је ШАРМЕР ЧОЕЧЕ!абеее паа.... зошто Нино да го избркаат? хахахахахахахахаххах
Нино, не знае.. дека ние покрај на форум и приватно се дружиме... Летото, скоро секој ден бевме заедно пред веро, со Боки и Викса кафица пиеме Ама ајде, како Хондаш, овој викенд, Боки ке те договори, ке ти каже кај сме
Ej богами, било кој нов на форумов... Мене ми пишува приватни пораки за било што, дали за дружење веро, дали за фрка со кола, или нешто 3-то да праша