Близу само. Јас го имам пакетот од 1200 денари, плакам аналогна телевизија која ја имам на 3 телевизори, дигитална телевизија со 120 каналаи на која имаш превод, фиксен телефон со вклучени бесплатни минути кон сите фиксни мрежи и тоа 150 минути на локално ниво и 100 минути на национално ниво и на крај неограничен интернет со 12 mbps.
Еве и слика од брзината на нетот:
http://www.speedtest.net/result/2358370391.pngБашка кај мене сеуште немам пуштено оптички кабел во кисела вода каде што живеам, а нетот е стабилен.
2 години сум корисник на нет услуги, во почетните неколку месеци имав проблем со нетот, али се воспостави дека Thomson модемите не им чинат, па ми го заменија со Cisco модем и повеке од година дена сум задоволен од стабилноста на нетот. Плус може ден, два да се случи нетот да отвора послабо, али во тој случај одма ке го изгасам модемот едно половина час, после тоа го палам и нема гајле, тера, али тоа може 2, евентуално 3 пати да се случи во месецот.
Макс тв во никој случај, на работа имаме дигитална макс тв, катастрофа невидена, секој 2 ден мораме да гасиме модем и дигиталниот ресивер пошто ке се укочи и не мрда сликата или пак насабајле воопшто неможе да се следи програма преку дигиталниот ресивер