Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: InSides на 18 Ноември 2016, 10:31:30 amЦитат: astrophel83 на 18 Ноември 2016, 08:58:16 amДа, тие се.Со DCC? Не. Шкода во стандардната опрема за пакетот Ambition нуди многу работи што јас ги барам кај колите - па и повеќе. Така што, за мене, немаше потреба од голема доградба. Може да видите на интернет страницата на шкода што се’ има во тој пакет. Во пакетите со повеќе опрема има работи што мене ми се неважни. Само си ги избрав бојата и тркалата што ги сакав за да ми е убава на око, а од системите дозедов сензори и темпомат. Мене повеќе не ми треба. Фамата што се крева за колава е оправдана. Просто, сон.
Цитат: astrophel83 на 18 Ноември 2016, 08:58:16 amДа, тие се.Со DCC?
Да, тие се.
Не. Шкода во стандардната опрема за пакетот Ambition нуди многу работи што јас ги барам кај колите - па и повеќе. Така што, за мене, немаше потреба од голема доградба. Може да видите на интернет страницата на шкода што се’ има во тој пакет. Во пакетите со повеќе опрема има работи што мене ми се неважни. Само си ги избрав бојата и тркалата што ги сакав за да ми е убава на око, а од системите дозедов сензори и темпомат. Мене повеќе не ми треба. Фамата што се крева за колава е оправдана. Просто, сон.
Љепотиц.... Со среќа на патиштата и све туѓи жени да возиш во неа.