Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
mnogu ke mi bide keif da napravi nekoj honda turbo,ke bide vistinsko cudo od kola
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
да ама делови за VW i Opel за да ги средиш повеќе ќе најдеш него што за Хонда кај нас не се растураат и слабо е со делови, е сега има опција од грција али пак не се при рака
Цитат: JAN TURBO на 26 Јули 2012, 13:19:46 pmmnogu ke mi bide keif da napravi nekoj honda turbo,ke bide vistinsko cudo od kolaза разлика од другиве за Хонда треба многу и многу пари за да се постигне вистинскиот ефект на средување
samo resise da se pravi turbo se se naoga od turbini, grani, kompj.,klipovi klipnjaci
Цитат: bokicivic на 26 Јули 2012, 13:58:48 pmЦитат: JAN TURBO на 26 Јули 2012, 13:19:46 pmmnogu ke mi bide keif da napravi nekoj honda turbo,ke bide vistinsko cudo od kolaза разлика од другиве за Хонда треба многу и многу пари за да се постигне вистинскиот ефект на средувањеНАСКОРО!!!