Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Корса Б со 5 врати и тоа тјунинг. Ептен редок случај. Со здравје да си ја возиш и многу безгрижни километри!Инаку имаше на времето една Корса низ Скопје како оваа, боја темна лила доста добро тјунирана, ама не сум ја видел во последно време.
Цитат: nacalnik2 на 20 Октомври 2012, 17:08:58 pmNe e stavena na dyno iskreno,mada po toa sto go imav pred da ja napravam cip i sega sto imam moze samo da kazam deka e ogromna razlika... od mozni 145 km/h pred chip do 180 km/h so chip... ne mi treba da testiram nisto (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Како е можно 60 коњи да одат 180км/ч
Ne e stavena na dyno iskreno,mada po toa sto go imav pred da ja napravam cip i sega sto imam moze samo da kazam deka e ogromna razlika... od mozni 145 km/h pred chip do 180 km/h so chip... ne mi treba da testiram nisto
Mi se trkas so Corsava?
@Fic, да таа е, старата љубов. @nacalnik2, еве ти некоја слика од мојата чисто како некоја инспирација за стајлинг ако е по твој вкус. Поздрав. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Друже возам пеколна машина, од 800 кубни... метри и 50 коња и неколку пајаци што ми се вртат внатре.