Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: darko mk5 на 26 Јануари 2014, 01:22:22 amkolku kje tezi kartingov na kraj? 110КИЛЦА КОМПЛЕТЕН
kolku kje tezi kartingov na kraj?
16. Забрането е пишување со вклучен CAPS LOCK т.е. пишување само со ГОЛЕМИ БУКВИ. Големите букви значат викање, а никој не сака кога некој друг му вика, нели?18. Забранет е double-posting. Ако веќе сте напишале мислење, и сакате да го дополните, можете да ја искористите опцијата „Измени“. Одговарање на вашиот пост веднаш откако сте го напишале ќе се смета за double-posting и ваквите постови ќе бидат избришани доколку е потребно.
@cupra 2: У случај да не ти е јасно зашто се тргнати постовите:Цитат: zeroSignal на 14 Ноември 2010, 21:07:07 pm16. Забрането е пишување со вклучен CAPS LOCK т.е. пишување само со ГОЛЕМИ БУКВИ. Големите букви значат викање, а никој не сака кога некој друг му вика, нели?18. Забранет е double-posting. Ако веќе сте напишале мислење, и сакате да го дополните, можете да ја искористите опцијата „Измени“. Одговарање на вашиот пост веднаш откако сте го напишале ќе се смета за double-posting и ваквите постови ќе бидат избришани доколку е потребно.Правила на форумот
одлично...само дај следен пат кога снимате малку по мирно со камерата... глаа ме заболе гледајки, многу тресе... ај од картингот снимката ок, ама овој што чекал додека да пројдеш, можел помирен да биде...