Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За таква работа се збори со шеф на сервис, или со некој над него. Нема потреба ни од драми праење, нит од карање.
до таму што испадна дека се е заебано и неможеле да ја сменат под гаранција...така да ќе се плаќа најверојатно....но бидејки тој главниот на сервис се напраи паметен и преку телефон ми се курчеше и ми викаше дека лажам,коа ќе идам да ја земам колата мамето ќе му го расплачам... најсериозен сум... преку к*р ми дојде више од нив....уште па по телефон ми вика,ми се јавуваше цело време за ситници..викам извини која ситница...па лакот што ти се љупи на бандаж....уф се да му изнаебам.... бел ден да невиди ....
Цитат: викацот на 28 Декември 2012, 09:52:47 amдо таму што испадна дека се е заебано и неможеле да ја сменат под гаранција...така да ќе се плаќа најверојатно....но бидејки тој главниот на сервис се напраи паметен и преку телефон ми се курчеше и ми викаше дека лажам,коа ќе идам да ја земам колата мамето ќе му го расплачам... најсериозен сум... преку к*р ми дојде више од нив....уште па по телефон ми вика,ми се јавуваше цело време за ситници..викам извини која ситница...па лакот што ти се љупи на бандаж....уф се да му изнаебам.... бел ден да невиди ....Mozebi te rabotat. Lele koga bi bil na tvoe mesto ke im go rasplacam mamiceto mamino. Samo da si znaesDeka kaj korejcite ima ednaPolitika eftino e da kupis, delovi i recisi nema (isto e i so telefoni i elektronika na Samsung na primer). I baska garancijata e so nekolku nevidlivi dzvezdicki
i vikacot treba da kaze kako zavrsila dramata, koj sto rekol, koj kolku platil, koj jadel kotek. ne e prasanjeto debilno ako ne si go razbral...
Ако ја возиш ко чоек нема да има дефекти,најдоброамерен комшиски совет,пошто сеа те сварив кој си..
Шлајфки право во маало, а? Па затоа ламелата на 10.000 отишла