Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Сале интересно видео, приметив 2 јаки моменти:1. Кваката на Ѕврки2. Сале вози, 106ката пред него, на 5 секунди ја врти камерата накај Боки, потоа ја враќа напред ја нема 106ката Неопростлив момент: си го покрил звукот од турирањето на комарецот со музика
Што пцуеш одма мајка бе? А?
Mислам дека на таа не и е прицврстен капакот доле ...
Може го нема повеќе kapakot stoi na sive strafovi samo na edno mesto kade imase plasticna stega bese ispadnati i fala na s16 vednas mu stresov edna stega i nema gajle
Колку му играше капакот, секој момент мислев ќе летне поглава ќе ме удри
2. Сале вози, 106ката пред него, на 5 секунди ја врти камерата накај Боки, потоа ја враќа напред ја нема 106ката
Цитат: Sase_91 на 09 Октомври 2012, 14:54:50 pmКолку му играше капакот, секој момент мислев ќе летне поглава ќе ме удри neznam kako izgleda vo vozna ali koga ja staviv na dizalica falese samo edna stega drugite 4 strafovi stoea
Цитат: Fic_CC на 09 Октомври 2012, 17:41:23 pm2. Сале вози, 106ката пред него, на 5 секунди ја врти камерата накај Боки, потоа ја враќа напред ја нема 106ката Фиц, таму натепавме убаво гас
Цитат: Smichka на 09 Октомври 2012, 17:48:51 pmжиле колку дигна пунтото?Имаш ПП
жиле колку дигна пунтото?
Еве ги видеата, извинете за лошиот квалитет, снимани се со апарат.Главна фаца, S16Главна фаца, CarClubГлавна фаца Tome-Colt