Рики фала за понудата, ја направив цевката, најдов како и каде да го поставам цревото за ладење на главата, се е направено само чекам силиконот да се исуши и да го исфарбам и реди ту гоу.
@djidji и така ми беше за штелување палењето зашо кога ме зезаше колата еден „мајстор“ мислеше до палењето дека е и му е*а мамата испадна дека беше до каблите.
Утре после полагање ќе му влезам на цевчево со мајагери у џигери па ќе пишам што сум направил.
Еве го грубо како изглеа не исфарбано, таман доаѓа кај цевката кај крилото што беше од stock филтерот што беше и колку толку зема ладен воздух. Го пробав убаво прима на тргање и нормално возење ама кога ќе го стиснам у втора на високи обртаи се гуши (а у прва не) од што може да е поима неам ако знае некој нека пише, а на ниски и средни обртаи влече ко мазга
Уште нешто. Тоа цревцето мало со цевчето што се глеа надвор дали да го затворам како што кажавте или да го оставам како што е сеа?
либерлауф му направив со оние цревата што се пластични како спирали обично кабли пуштаат по нив, и добро е се слуша свирка по малце