Znaci vaka sega ako stavam video i sliki znaci deka e sve oke,a ako ne postiram sliki ili videa (ili pak eventualno ako kazam deka nemam snimano ke iskoci pu pu nevazi) taka nekako ide??
Da vozliva bese sekojdnevno bez nikakvi problemi,no za zal mnogu kratko go imav motorot da mozam da pravam videa,sliki i ostalo
Motorot sve na sve nemase izvozeno ni 2000km od koga bese staven i sreden i takov i se prodade
Sega drugiov ke vidime kako i sto ke ide i se nadevam deka ke go imam malce podolgo vreme barem nekoe drag klipce da izvadam
Знаев дека погрешно ќе ме разбереш... Јас стварно не ја разбирам поентата на форум за коли, каде муабетот ќе биде фалбаџиски, краток и нејасен. Поентата на секој форум е да има споделувањеа на искуства, мислења, дешавки, слики, видеа, тркиови, па и да си помагаме ако е потребно, а најмалку е направен за некој да се фали. Јас ако пишам дека сум направил 1.6 мотор со турбо и 400кс, направил време 12с на 402м, а притоа да не споделам ништо околу тоа, која е поентата? или напишам, дечки возев ферраи F40 и при тоа не спомнам ниту споделам ништо повеќе околу тоа, се ГУБИ смислата на форумот
а тоа дали и КАКО се вади 280hp од NA H22, слободно може да се префрлиме во темата за тјунирање на мотори па ќе се докажуваме