Автор Тема: Средства за шалт табла - искуства,препораки...  (Прочитано 26609 пати)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Одг: Средства за шалт табла - искуства,препораки...
« Одговори #15 на: 09 Јули 2012, 21:51:24 pm »
Kaj go ima ova tarko ?

Отсутен jovanovmk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 117
« Одговори #16 на: 09 Јули 2012, 22:17:21 pm »
Јас го имам ова и сум задоволен и не е скапо 170 денари

Uploaded with ImageShack.us

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
« Одговори #17 на: 09 Јули 2012, 22:35:41 pm »
Kaj go ima ova tarko ?
Skopje,sredstvoto e Xrvatsko a uvoznk e Bovi-Mark Log D.O.O.E.L  Ul.. Vladimir Komarov br.33 1/11 *Skopje    Tell: 02 3220-028

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #18 на: 10 Јули 2012, 09:38:57 am »
Какво е средството? :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #19 на: 10 Јули 2012, 10:56:27 am »
Мене ми изгледа прилично јако,изгледа е концентрат и се раствора со вода,ама за црни ентериери,шалт табли и црна кожа,не мислам дека е дозволено да се употребува,ова е некој вид одмастувач како Арис,истата функција ја врши само што овој има мирис на лимон,а арисот гадно мириса,сепак овие средства се за домашна употреба,на кожа и ентериер во автомобил јас никогаш не би го употребил,за тоа има развиено автомобилската козметичка индустрија милион средства за чистење и одржување на ентериери,сега барем ни стануваат се подостапни и подостапни,барем за оние што живеат во СК се им е при рака,TW Ice total interior cleaner ПРЕПОРАЧЛИВО.

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
« Одговори #20 на: 10 Јули 2012, 13:36:26 pm »
TW ice total interior cleaner остава мат ефект? јас го користам млекото, добро е, ама мислам дека требаше да си го купам ice :)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #21 на: 10 Јули 2012, 17:30:37 pm »

pre zadovolen a ete go i rezultatot :)

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
« Одговори #22 на: 10 Јули 2012, 19:42:05 pm »
Мене ми изгледа прилично јако,изгледа е концентрат и се раствора со вода,ама за црни ентериери,шалт табли и црна кожа,не мислам дека е дозволено да се употребува,ова е некој вид одмастувач како Арис,истата функција ја врши само што овој има мирис на лимон,а арисот гадно мириса,сепак овие средства се за домашна употреба,на кожа и ентериер во автомобил јас никогаш не би го употребил,за тоа има развиено автомобилската козметичка индустрија милион средства за чистење и одржување на ентериери,сега барем ни стануваат се подостапни и подостапни,барем за оние што живеат во СК се им е при рака,TW Ice total interior cleaner ПРЕПОРАЧЛИВО.

Se rastvara so voda i e EKO,nee nishto shtetno,od iskustvo poshto go koristam sekoj den na rabotta,se zanimavam so Pechatarska rabotta *BOI* vadi boja,nemam maka na racete da mi puka koza ili neshto Sl ... a za vo kola nema nikakva shtetnost,i kozata na sedishtata gi chistam so nego,shal tabla,tapaciri na vratta,potpolno celiot enterier,ednash nedelno poshto pusham vo kola,pa nema nikakva maka da pokaze neshto losho,ako pushish cigari vo kola,zemi si edno shishe od tarkoto udri edna generalna vo kolata so bela krpa i vidi go rezultatot,i se razbira posle toa so nekoe sredstvo za shaltabla mleko ili shto koristish ...

Отсутен toti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
« Одговори #23 на: 08 Октомври 2012, 20:35:42 pm »
може ли некој да ми препорача некое средство или млеко за кожа.
благодарам

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #24 на: 08 Октомври 2012, 21:05:04 pm »
sprej magic na oto-top a mleko od zelka

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
« Одговори #25 на: 08 Октомври 2012, 21:44:46 pm »
Dr.Marcus ili K2 .. od K2 e poevtino , ama ne mirisa bas najbolje , a od Dr.Marcus mirisa na limun .. sea imam od K2 ama sledniot pat ke kupam od Dr.Marcus ..... 

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
Одг: Re: Средства за шалт табла - искуства,препораки...
« Одговори #26 на: 08 Октомври 2012, 21:55:24 pm »
Мене најдобро ми е млекото од joker башка  и многу ефтино е, 100 ден. а негде и за 80 може да се најде. Сега имало и средство за гуми од joker па сакам да го пробам

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #27 на: 08 Октомври 2012, 22:02:59 pm »
OD ZELKATA I FRABER MLEKO NEMA PODOBRO A SPREJ ZA MASKA OTO-TOP I MAFRA

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
« Одговори #28 на: 08 Октомври 2012, 22:12:32 pm »
Мој предлог ти е Turtle Wax од ice серијата за чистење, млекото е добро ама тоа е најдобро ;)

edit: http://euro-stil.com.mk/proizvodi/sredstva-polituri-sprej-samponi-restavratori-korektori/sprej-za-vnatresna-nega.html

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #29 на: 08 Октомври 2012, 22:22:53 pm »
veruvaj mi deka ova http://euro-stil.com.mk/proizvodi/sredstva-polituri-sprej-samponi-restavratori-korektori# e poubavo od ice mlekoto koe jas go predloziv ja pothranuva saltablata i naleguva ubavo vo porite i ja pravi poelasticna a i dolgo trae veruvaj go imam mnogu korisateno a i 10 godini rabotev vo eurostil