Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Tome-Colt на 14 Септември 2012, 19:36:51 pm^ А пи-иња нешо да организираме таму со скарицата да мезиме, брадавички да грицкаме може? Не ми праи проблеми..
^ А пи-иња нешо да организираме таму со скарицата да мезиме, брадавички да грицкаме може?
Цитат: frka на 14 Септември 2012, 17:53:17 pmmoze i na kozjak ama so dobra organizacija flaeri drustvo muzicka pivo skara i po moznost da e nedela.top za sobir,skara,pivce iiiii najbitno narod da ima. Цитат: Simo - Carrier166 на 14 Септември 2012, 18:45:41 pmИ ја имам желба еден собир со вожња до Марс, таму локален кавијар и шампањ и флаерки уместо флаери да има, и ако може карклаб бензинот да ми го плати....Наше чоече е ова Симо, го знае муабетот, јас и он скара ќе вртиме ако треба, на наша глава
moze i na kozjak ama so dobra organizacija flaeri drustvo muzicka pivo skara i po moznost da e nedela.top za sobir,skara,pivce iiiii najbitno narod da ima.
И ја имам желба еден собир со вожња до Марс, таму локален кавијар и шампањ и флаерки уместо флаери да има, и ако може карклаб бензинот да ми го плати....