Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Незнам шо толку ја сметате задната влеча за опасна.Во силна кола и предна и задна вуча се опасни,да задната е позафркната ама само ако не пазиш доволно.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Cuore Sportivo на 19 Август 2012, 02:38:25 amДа си жив и здрав и следното ауто само предна вуча. И ја имав слична дешавка со ладата кога бев малце помлад од тебе, ми фати задниот дел на песокот покрај патот се извртев за 180 степени и среќа слетав у нива. Aj kazi deka zadovolstvoto e neizmerlivo na kola so zadna vuca i predna..kolku sakam jas da imav edno takvo BMW
Да си жив и здрав и следното ауто само предна вуча. И ја имав слична дешавка со ладата кога бев малце помлад од тебе, ми фати задниот дел на песокот покрај патот се извртев за 180 степени и среќа слетав у нива.
Цитат: MecheTo на 20 Август 2012, 12:57:23 pmНезнам шо толку ја сметате задната влеча за опасна.Во силна кола и предна и задна вуча се опасни,да задната е позафркната ама само ако не пазиш доволно.+1а + е сто нема баш интересен дрифтинг на предна вуча или некој факе дрифтинг треба да се импровизира со рачна