Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Барај половно, има добар бандаж за таа сума kosei, oz... Нови само кинезарија за тие пари.
Мислам дека 120-140 евра парче, е сеа со попусти не знам. Косеи моментално не носи никој ко што знам, едно време tuning centar ги продаваа. Се начекуваат половни за добра цена, јас би ти ја препорачал таа опција.
Со 37 ќе ти бидат по избацени тркалата. Јас земав 7.5j со et35 замена за спецификации како твоите. Ако ти е спуштена и со помал офсет може да ти фаќа на крила/полумесеци што е случај кај мене позади (некогаш). Друго сум немал проблеми до сега.
Одчичен бандаж,само што е 5.5ј ќе треба 175 гума
OZ Record е моделот, треба да вредат толку, ипак е OZ.
Toyo Proxes T1-R е гумата на овие од сликата. Ме нервира кога ги прскаат со вода, као марули да продаваат. Ми се гледа како да нема баш шара на гумиве, па затоа е таа и цената (гумите ти се гратис).
Цитат: Igor на 01 Март 2016, 23:00:54 pmToyo Proxes T1-R е гумата на овие од сликата. Ме нервира кога ги прскаат со вода, као марули да продаваат. Ми се гледа како да нема баш шара на гумиве, па затоа е таа и цената (гумите ти се гратис).Уште подобро ако немаат шара, причина за ценкање