Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Katanga на 06 Јуни 2011, 09:28:06 amKE TE TUZAM ZA AVTORSKI PRAVA koristenje slika za desktop toa ti doaga kafe i cocacola хахаххах тоа не е никаков проблем,бар за до толку може Цитат: velestrumf на 06 Јуни 2011, 13:36:15 pmАко ти го тужиш за авторски, ја за што да го тужам? Мада добро, фер бил, ми го остаил името не не све си е по прописи и правила,али не е проблем кафе и cocacola таман ке се запознаеме али глејте да биде после 20-ти пошо тогаш зиам плата или евентуално на 10-ти другиот месец пак за плата како сакате
KE TE TUZAM ZA AVTORSKI PRAVA koristenje slika za desktop toa ti doaga kafe i cocacola хахаххах тоа не е никаков проблем,бар за до толку може
Ако ти го тужиш за авторски, ја за што да го тужам? Мада добро, фер бил, ми го остаил името
Цитат: Nino на 06 Јуни 2011, 17:20:43 pmЦитат: Katanga на 06 Јуни 2011, 09:28:06 amKE TE TUZAM ZA AVTORSKI PRAVA koristenje slika za desktop toa ti doaga kafe i cocacola хахаххах тоа не е никаков проблем,бар за до толку може Цитат: velestrumf на 06 Јуни 2011, 13:36:15 pmАко ти го тужиш за авторски, ја за што да го тужам? Мада добро, фер бил, ми го остаил името не не све си е по прописи и правила,али не е проблем кафе и cocacola таман ке се запознаеме али глејте да биде после 20-ти пошо тогаш зиам плата или евентуално на 10-ти другиот месец пак за плата како сакате mozhe i za nova godina ako ne
Leta, dodeka ne naleta na nekoj Opel 2.0
Цитат: LosiPatista на 06 Јули 2011, 08:49:25 amLeta, dodeka ne naleta na nekoj Opel 2.0
Многу убаво чувство има аутцето! Како картинг е! Лајки талот!
Цитат: Deni на 06 Јули 2011, 13:18:35 pmМногу убаво чувство има аутцето! Како картинг е! Лајки талот! Тоа ми е и главната ствар ради која што го сакам, ми е гајле дали е најбрзо или најспоро До сеа читав некакви комбинации за мотор да појачувам, ама цело време ми е да/не. А и среќа немам вишак пари па да направам непромислена глупост па да бидам малце побрз од опелите турбо и тоа малце чепкани
Цитат: LosiPatista на 06 Јули 2011, 08:49:25 amLeta, dodeka ne naleta na nekoj Opel 2.0 nemoze toa da se desi nikogas a so praime ako naleta 2.0 integra