Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
alarmite so se na kineskive ,imaat mnogu jaka sirena usi dupnuva,samo instalacijata niz pancir crevo da ja protnes zaso prva rabora lopov os praj na skuter go gasi alarmot
abe mene alarmot nemi e za kurtasak dase calamam vo trgovski videte imam vespa so alarm..mi treba vo slucaj nekoj da go mkne nekade da pisti niso drugo
Сакам и јас на мојот да има аларм, ама и да пали на дугме, не од чалам... него од тераса да си го палам да загрее и право да му седнам и да возам
Цитат: RikiRulz на 10 Април 2012, 02:11:35 amСакам и јас на мојот да има аларм, ама и да пали на дугме, не од чалам... него од тераса да си го палам да загрее и право да му седнам и да возам ako ti pali bez gas moze,inace popusto ke vergla
Цитат: Smichka на 10 Април 2012, 17:32:52 pmЦитат: RikiRulz на 10 Април 2012, 02:11:35 amСакам и јас на мојот да има аларм, ама и да пали на дугме, не од чалам... него од тераса да си го палам да загрее и право да му седнам и да возам ako ti pali bez gas moze,inace popusto ke verglaБез гас пали, наштелувано е ... како саат да работи
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Aбе има нови за 25 евра, а коа ке му идам на лице место за 20 ке го земам