Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 30 Март 2012, 21:36:18 pmЦитат: Тања ˚͜˚ на 30 Март 2012, 18:19:28 pmKe bide i toa, ne e problem led diodi, samo mi e malku strav koga ke mestat da ne zeznat nesto, ili da mi sksat nekoe staklence ili plastika, oti kaj nas site se majstori i ne se znae koj od koj e postrucen Ела ваму јас ќе те частам ЛЕД и ќе ти ги наместам. Ќе видиш дека не е филозофија... A ti expert si za led diodi ili da, samo me stra da ne si i ti majstor kako site so se, pa na krajot da ispadne rabotava, lele voa pukna be, mnogu lito bilo namesteno, oti mi se slucuvale i takvi raboti Ne ne poarno ke si ja vozam vaka fabricki, ne cepkam nisto mani tamu led med i vaka mi se gleda mene arno si e sparkceto
Цитат: Тања ˚͜˚ на 30 Март 2012, 18:19:28 pmKe bide i toa, ne e problem led diodi, samo mi e malku strav koga ke mestat da ne zeznat nesto, ili da mi sksat nekoe staklence ili plastika, oti kaj nas site se majstori i ne se znae koj od koj e postrucen Ела ваму јас ќе те частам ЛЕД и ќе ти ги наместам. Ќе видиш дека не е филозофија...
Ke bide i toa, ne e problem led diodi, samo mi e malku strav koga ke mestat da ne zeznat nesto, ili da mi sksat nekoe staklence ili plastika, oti kaj nas site se majstori i ne se znae koj od koj e postrucen