Автор Тема: Rover 25  (Прочитано 18991 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14231
  • Пудингот на шоферството
Одг: Rover 25
« Одговори #105 на: 06 Октомври 2011, 00:23:43 am »
јас би спиел со таков кум  ;) :D :D :D :D :D

Hehheheh, ke odam i vo fabrikata na bmw ( deka momentalno sum vo bavaria), ke ima fotki i za tebe, molam boga da ima nekoj test drive ili sl...
шо тест драјв ти треба,ке ти дат БМВ 116,ке си мислиш на ролери со пластични тркала се возиш,после Поршето,мислам дека се ќе ти биди бавно....
п.с само немој предвреме да си речиш(самиот на себеси),дека си научил да го возиш :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
« Одговори #106 на: 06 Октомври 2011, 00:26:07 am »
јас би спиел со таков кум  ;) :D :D :D :D :D

Hehheheh, ke odam i vo fabrikata na bmw ( deka momentalno sum vo bavaria), ke ima fotki i za tebe, molam boga da ima nekoj test drive ili sl...
шо тест драјв ти треба,ке ти дат БМВ 116,ке си мислиш на ролери со пластични тркала се возиш,после Поршето,мислам дека се ќе ти биди бавно....
п.с само немој предвреме да си речиш(самиот на себеси),дека си научил да го возиш :D :D :D

Ne prostuva greski porscheto :)))
>>>>><<<<<

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14231
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #107 на: 06 Октомври 2011, 00:27:49 am »
јас би спиел со таков кум  ;) :D :D :D :D :D

Ne prostuva greski porscheto :)))
токму затоа,али да не ти ја валкаме темата,со еротски мисли за Кумот(со повеќето Поршеа)и со течењето лиги по Поршињата,можиш да си отвориш посебна тема,за твојот престој во Германија
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Vladeee

• Редовен
« Одговори #108 на: 26 Октомври 2011, 17:06:14 pm »
R.I.P.--- te prodadoa denes so tesko srce, te imav 40 000 km, mnogu vloziv vo tebe ama me sluzese dobro.... EDNA OD NAJDOBRITE KOLI STO GI IMAV  ;D ;D ;D
>>>>><<<<<

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #109 на: 26 Октомври 2011, 17:45:48 pm »
epa decko so sreka neka ti e... :)

Отсутен Vladeee

• Редовен
« Одговори #110 на: 26 Октомври 2011, 17:55:54 pm »
Ajde sega pomognete vo sekcija KUPUVAM, sto da zemam ponatamu :)
Danke google
>>>>><<<<<

Отсутен Vladeee

• Редовен
« Одговори #111 на: 22 Март 2012, 17:05:17 pm »
Го гледа ли некој зверчево низ Прилеп ??? Жал ми е да ја заклучам темава, може новиот сопственик ке сака да си ја продолжи ... многу труд и љубов вложив во РОКИ :)
>>>>><<<<<