Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Друже ќе ги напраиш алфистиве Голфови да купуваат мала шала не се лутете супер е голфче да не те лажел умот сребрена трака да ставаш на бандаши ќе дојде шутка фест евентуално со црвена лента пробај како би се вклопило. Ептен ти е погодена и бојата и бандашите прав љубител на Volkswagen си поздрав.
Цитат: Need4Speed на 24 Април 2012, 20:14:26 pmVi blagodaram na site za ubavite komentari Gumite se continental sportcontakt5 225/40/18Bandazot sega za sega ke ostane crn,taka go zamisluvav i taka ke ostrane nekoe vreme dodeka ne mi pomine merak Ke mu lupneme folii na staklata i nekoi karbon delovi od vnatre,i to bi bilo to.Zaboraviv da kazam,remapot ke bide za kraj BTW.Cico ima bandazi i gumi u gepek,zatoa izglada kako treba Mora da se cini care. Inace Mora da dojdes da gi osetam gumite
Vi blagodaram na site za ubavite komentari Gumite se continental sportcontakt5 225/40/18Bandazot sega za sega ke ostane crn,taka go zamisluvav i taka ke ostrane nekoe vreme dodeka ne mi pomine merak Ke mu lupneme folii na staklata i nekoi karbon delovi od vnatre,i to bi bilo to.Zaboraviv da kazam,remapot ke bide za kraj BTW.Cico ima bandazi i gumi u gepek,zatoa izglada kako treba Mora da se cini care. Inace
одлично е ... секој со свој вкус за бандашите, ама мислам дека црни бандаши на колата стојат перфектно !
iskreno mora da ja vidam u zivo vaka nekako mi e cudna...
abe ne si svesen jas kolku rabota si otvoriv ne sum videl bel den...inace kako bi pivnal edno pivce , ke bide i toa sigurno...
Лепота... алал да ти е... Голфов го смени цел
Цитат: RikiRulz на 30 Април 2012, 10:36:33 amЛепота... алал да ти е... Голфов го смени цел Fala bato
Братче, најубаво голфче у Куманово ...
wtfffff ... се залјуби полото во голфче топ е ... среќно возење
Цитат: Need4Speed на 30 Април 2012, 13:50:53 pmЦитат: RikiRulz на 30 Април 2012, 10:36:33 amЛепота... алал да ти е... Голфов го смени цел Fala bato Brat uste gi vozis drugite bandasi vo gepek ili mene mi se cini taka Mene vaka mi e top cico ne znam za tebe