Автор Тема: Совет за теренец  (Прочитано 5752 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Одг: Совет за теренец
« Одговори #15 на: 06 Март 2012, 18:46:23 pm »
Можеби солидно ко за кинез, ама солидно во класа не би рекол види споредба со ова ама тоа е колку пари толку музика. Стварно се многу понапредни од тоа што сме го виделе до сега како кинеска изработка ама колку ќе се докажат останува да се види.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #16 на: 06 Март 2012, 18:50:22 pm »
^

Те лаже хаубата, се откачи и остана неоштетена, дури амарокот повеќе се извитка кај праговите.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #17 на: 06 Март 2012, 18:52:20 pm »
Гледај како се набива кровот кај кинезот неможеш врата да отвориш после тоа не гледам јас напред колку се згмечил, кај амарокот остана читава кабината.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #18 на: 06 Март 2012, 18:54:57 pm »
Да, нормално има појака конструкција но ни Кинезов не е лош.

Eвe Ниссан Патрол у истата класа како помина:

Zero, пребаци у нова тема, Great Wall Stead.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #19 на: 06 Март 2012, 18:59:38 pm »
Не е лош за тие пари далеку од лош ама има разлика од друго што се нуди нормално за дупло повеќе :) Иначе патролов исто така солидно помина хаха FAIL!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14239
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #20 на: 06 Март 2012, 19:08:23 pm »
Патрол во ваква пик ап изведба не се нуди кај нас,овај којзнае за кој пазар  е наменет така да не се важи ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
« Одговори #21 на: 06 Март 2012, 20:28:43 pm »
За кој сака нека е пазар патрол е патрол, Нисан никако да ги орави ламариниве.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #22 на: 06 Март 2012, 21:30:27 pm »
Za mene se znae Landcruiser na Toyota. Toa e dzipot. Ili G klasa na Mercedes (G300TD ili G500).
Lada Niva nema sasija, samonosecka karoserija e, mnogu skapuva (makar sto sum nemal problem so korozija), ama mnogu e eftina za odrzavanje.Poeftina mi bese od sekoja kola sto sum ja vozel. Na plin potrosnja grad 13-14l/100Km, Otvoreno 9-10l/100Km (maksimum 80Km/h). Delovite se mnogu eftini, cel zaden most vo Mida znam deka bese okolu 350 EUR komplet ! Za Toyota mi e strav da prasam kolku eedna poluoska, da ne praime muabet za cel most. Inaku sekoj dzip na offroad se rasipuva.
Vtor izbor Defender ili pak Jeep Wrangler 4.0 benzin, ili Grand Cherokee 5.9l (benzin na metan).
Grand cherokee e dosta zdrav i delovite ne mu se tolku skapi (onie sto najcesto stradaat).

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1103
« Одговори #23 на: 08 Март 2012, 13:56:38 pm »
Донесов одлука дека во тек на мај ке одам со брат ми до словенија и ке донесам митсибуси паџеро панин дизели се 2000 околу 3000-4000 евра и ке си земам плус една опел тигра или форд пума.
Сепак фала за советите