Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Kiko на 25 Февруари 2011, 20:39:03 pmНекој нешто да не гледал као документарци за JDM стилот, како собири нешто да се симне ? Слушнав нешто дека има.. али не сум сигурен..можеби мислиш на R-Generation, го барам подолго време па ако некој има линк за спуштање нека стави. повеќе за филмот тука
Некој нешто да не гледал као документарци за JDM стилот, како собири нешто да се симне ? Слушнав нешто дека има.. али не сум сигурен..
Initial D според мене нема боље филм со коли....
Цитат: Mato_Zlato на 01 Март 2011, 01:47:34 amInitial D според мене нема боље филм со коли....Го делиме истото мислење, според мене филмот нема толку многу фантазија како на другите.
не е филм, ама сигурно ќе ве бендиса јас 100 пати го имам гледано
јас имам два филма Drift 4 и Evolusi KL Drift 2 ама не можам да најдам преводи нигде и не сум ги гледал, ако има некој нека ми даде
..coming soon:Moze da bide ultimate shit, ali vredi da se izgleda radi ona sto se vozi vo filmot.
Цитат: Mato_Zlato на 06 Март 2011, 09:29:47 amјас имам два филма Drift 4 и Evolusi KL Drift 2 ама не можам да најдам преводи нигде и не сум ги гледал, ако има некој нека ми дадеhttp://titlovi.com/titlovi/evolusi--kl-drift-2-103840/