Ке му пишам...Знаеф дека и ти ке имаш некое решение...
Во Невада имаа на времето еден модел на Таргус...Истиот јас го имам дома, од америка донесен, бољи ранец не сум имал у живот...Страшна работа...Им побарав, али не можеле да порачаат...ј-би га, се дешава...ке прочита он или ке му пишам на куроре попосле
Што све издржа ранецов, без размислување би купил Таргус пак, 19.95 долари, на распродаја у Wall-Mart...
Со здравје да се служиш со новиот, Сале ...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Точно...Таргус е страшно озбилна фирма и искрено ми е криво што не купив уште еден од Невада на времето кога го имаше...Пред одприлике година дена...Инаку можам да кажам дека е две класи подобар од Case Logic-от, конкретно овој модел:
Максимално е користен без пардон, по аеродроми, по одмори, по наваму натаму, кај не е однесен. 5 години А нема кажано...Концептот е перфектно осмислен со прегради, со џепчиња и тако даље.
@Scorpion
Точно....МП компјутери се вика фирмата и они се увозниците на Case Logic. Инаку Ок е ранецов, не е лош, поdобар избор во моментот немаше со добар квалитет и приступачна цена. Имаше и некој модели на НР, ама не беше тоа што треба да биде. Или пак имаше ранец еден, не 4 на пример...Избор по други дуќани можам да кажам нула.
Имаше и Blue Travel во Office Plus, али цените им беа по 4000 денари, + не беше нешто спектакуларно подобар од овој за да биде дупло поскап. Барем јас така мислам.
Ке видиме како ке се покаже овој. Би требало да е ОК, па здравје боже