Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: riki_staff на 06 Декември 2015, 19:47:32 pmАј малку помош сега...го инсталитав и го активирав виндосот но сега како да се поврзам на интернет никако несака и ја нема иконата шо е за конектирање..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ти фалат драјвери за мрежната картичка. Ако е десктоп тогаш со матичната сигурно ти дале и CD со драјвери за неа. Стави го и инсталирај се по ред. Ако е лаптоп, пак со него ти стигнало CD/DVD со драјвери и додатен софтвер. Употреби го и ќе проработи мрежата. Ако не ги чуваш CD/DVD-ата тогаш од друг компјутер побарај на сајтот на производителот на матичната/лаптопот драјвери за соодветниот модел за Windows 7.Ако не можеш да се снајдеш, пиши го моделот па ќе помогнеме...
Ај малку помош сега...го инсталитав и го активирав виндосот но сега како да се поврзам на интернет никако несака и ја нема иконата шо е за конектирање..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Така е
Цитат: skorpion на 06 Декември 2015, 19:24:19 pmСимо, несакаеве што јавува и како оди редоследотНишто чудно да е „капут“ USB-to, пошто на „Format“ екранот јавува дека е со Unknown Capacity, а и очигледно windows-от не може да го „уреди“ драјвот (drive not ready). Јас би пробал со некоја Linux Distro да го средам, ако не сака ни со онаа алаткана што ти ја препорача VlatzkiЦитат: Vlatzki на 06 Декември 2015, 18:31:07 pmСамо gParted за дискови мискови... Нема боље апликација! Ако не успее, фрли го узбе стикчето
Симо, несакаеве што јавува и како оди редоследот
Само gParted за дискови мискови... Нема боље апликација!
Успеав идам следејчи....драјвери за графика исто да си симнам од страната на леново???првпат форматирам
Може ли кај нас да се најде процесоров ?http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113379&cm_re=athlon_x4_860k-_-19-113-379-_-Product
Цитат: МулевР на 06 Декември 2015, 19:13:43 pmМоже ли кај нас да се најде процесоров ?http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113379&cm_re=athlon_x4_860k-_-19-113-379-_-Product?
Препорака за HDD и SSD што ке брка работа а да не е ептен солено