Ако сите овие ја издувуваат топлината нанадвор има вакум внатре во куќиштено... 
Избалансиран му е влезот и излезот на вентилатори, има и три од напред.

Финтата е што скоро пола од вентилаторите вртат без никаков ефект(освен визуелен и звучен).
На вратата си пишува Јувентус, тогаш дечкото бил малолетен, на негови години ти не си знаел шо е даљинскo, јебала те термодинамика 
Не знам дали е дечко, дете или чичко, ама од кога сум роден пред 31 година кај мене дома има компјутер. Инаку не ме чуди детево, Александар Стојановски, да биде малолетно пред 1 година и 2-3 месеци. Некој повозрасен не би се потпишувал со тинејџерски ник: alek.juve
Не ме ни чуди што испил бан на it.com.mk по само 30 постови.
Ја гОЈДЕ го осеќам ко дете кое никад не би сакал да го иам

Јас тебе те доживувам како колатерална штета на општеството на која по случајност мајката природа и дала можност бадијала да создава CО2 на планетава.
овој кога купил ССД 98% од популацијата мислеле дека е некоја нова партија
Овој ССД купил на крај на 2011. За тебе верувам дека во тоа време си мислел дека ССД значи свашта.
Konfiguracijava ja pravev nekoj si 2/3 meseci i seuste ne e gotova ali e funkcionalna,ili premnogu funkcionalna:))))) potocno go cekam SSD - to OCZ AGILITY 3 120GB da mi go gonesat,od nadvor (Germanija) i mi treba uste CPU Cooler odnosno THERMALTAKE FRIO OCK.
Инаку, Куворе, малиов ја склопил конфигурацијата (X58+i7) во Септември-Октомври 2011. Јас таква конфигурација имав во Октомври 2008-ма.

Така да Куоре, оди во градинка и раскажувај им ги приказниве...