Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SaleSk на 27 Јануари 2012, 08:12:03 amЕбате тоа Чкембарите...Ни градот не си го знаете...Ова е улицата што го сече Широк Сокак, кај таа Галеријата за слики. Кај ЛЕО ресторанот Уствари коа ке подразмислам, вие и можда не живеете у Битола...Гарант сте од околината...Исто како кога ке ми кажат оние од Мралино или од Ајватовци дека се од Скопје Тоа место се вика камен мост
Ебате тоа Чкембарите...Ни градот не си го знаете...Ова е улицата што го сече Широк Сокак, кај таа Галеријата за слики. Кај ЛЕО ресторанот Уствари коа ке подразмислам, вие и можда не живеете у Битола...Гарант сте од околината...Исто како кога ке ми кажат оние од Мралино или од Ајватовци дека се од Скопје
Dzo пријателе, абе тоа карираното платно за шкотски килт можеш ли да го тргнеш од поптис жити мене, очи ми повади?
Цитат: MecheTo на 27 Јануари 2012, 08:28:06 amЦитат: SaleSk на 27 Јануари 2012, 08:12:03 amЕбате тоа Чкембарите...Ни градот не си го знаете...Ова е улицата што го сече Широк Сокак, кај таа Галеријата за слики. Кај ЛЕО ресторанот Уствари коа ке подразмислам, вие и можда не живеете у Битола...Гарант сте од околината...Исто како кога ке ми кажат оние од Мралино или од Ајватовци дека се од Скопје Тоа место се вика камен мост Абе шо мислиш ти Сале, ние Битолчаните, како вас сме? Скопјанец, од топанско поле, од драчево, од автокоманда, од сарај Значи абер немате во Битола. Прошлиот пат кога бевте, Гого ми се фалеше дека бил сместен на Корзо. А тој бил позади кај св.Димитрија
Абе шо мислиш ти Сале, ние Битолчаните, како вас сме? Скопјанец, од топанско поле, од драчево, од автокоманда, од сарај Значи абер немате во Битола. Прошлиот пат кога бевте, Гого ми се фалеше дека бил сместен на Корзо. А тој бил позади кај св.Димитрија
Незнам колку сте забележале нешто вакво... ама не да е грдо (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова е коцка. На Куоре е Квадар !