Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Eј супер идеја , само што во маккар немат појма дека од 2007 па нагоре, фабрички им се рачките со лед диоди. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)сега за сега апетитот ќе си го задоволам со црна рачка, многу пари ми се гледа си диоди, евентуално ако нацекам некоја на лицитација.
Цитат: Vladeee на 14 Февруари 2012, 12:29:49 pmEј супер идеја , само што во маккар немат појма дека од 2007 па нагоре, фабрички им се рачките со лед диоди.сега за сега апетитот ќе си го задоволам со црна рачка, многу пари ми се гледа си диоди, евентуално ако нацекам некоја на лицитација.оригиналната илуминирана за е46 е црна кожна, можеш и таква да бараш по лицитации....
Eј супер идеја , само што во маккар немат појма дека од 2007 па нагоре, фабрички им се рачките со лед диоди.сега за сега апетитот ќе си го задоволам со црна рачка, многу пари ми се гледа си диоди, евентуално ако нацекам некоја на лицитација.
Даре му се јавив на Горан, нема за е46 ништо само некои делови од мотор.
Бев и кај него, ама тогаш ни на крај напамет да побарам рачка, ја купував пластиката за под десно тркало.
Да, да јас со албанец бев за подкрилото, баш беше 50 % попуст )) Сега лицитирам за оваа со диоди, па ќе видам дали ќе ја добијам, давам максимално 25 евра )) не сум нормален, ама пусти кеиф ))