Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: osmica8 на 13 Јуни 2013, 15:06:08 pmЦитат: зоки-поки на 13 Јуни 2013, 00:35:20 amArmaflexot I za eden mesec kje pocne da se roni od toplinata,ne eksperimentirajte,ubavo kaza rakun,najdi od druga kola nameneta izolacija za tamu,sepak e masina...Extreme kolicevo bombona go napravi,alal da ti e Намената на Армафлекс е термичка изолација на цевки за внатрешна и надворешна употреба. Како можи да се рони за 1 месец?Ајде ќе видиме, кај мене веќе 1 месец е под хауба. Ете му давам уште еден месец за да се изрони цел. Ќе ти кажам дали се изронил.проверено ми е не го кажувам од памет,на работа имаме обложено цевки за пареа кој прават температура до 120-130 степени,месец дена се укрути цела изолација,допри ја со рака почнува да се рони.Под хауба нема толку висока температура,ма да летно време од сонце е нешто приближно,така да ако не за месец нека се и 3/4,ипак реков,машината е таму не си отварајте работа,мој совет никого не терам
Цитат: зоки-поки на 13 Јуни 2013, 00:35:20 amArmaflexot I za eden mesec kje pocne da se roni od toplinata,ne eksperimentirajte,ubavo kaza rakun,najdi od druga kola nameneta izolacija za tamu,sepak e masina...Extreme kolicevo bombona go napravi,alal da ti e Намената на Армафлекс е термичка изолација на цевки за внатрешна и надворешна употреба. Како можи да се рони за 1 месец?Ајде ќе видиме, кај мене веќе 1 месец е под хауба. Ете му давам уште еден месец за да се изрони цел. Ќе ти кажам дали се изронил.
Armaflexot I za eden mesec kje pocne da se roni od toplinata,ne eksperimentirajte,ubavo kaza rakun,najdi od druga kola nameneta izolacija za tamu,sepak e masina...Extreme kolicevo bombona go napravi,alal da ti e
Цитат: зоки-поки на 13 Јуни 2013, 20:23:10 pmЦитат: osmica8 на 13 Јуни 2013, 15:06:08 pmЦитат: зоки-поки на 13 Јуни 2013, 00:35:20 amArmaflexot I za eden mesec kje pocne da se roni od toplinata,ne eksperimentirajte,ubavo kaza rakun,najdi od druga kola nameneta izolacija za tamu,sepak e masina...Extreme kolicevo bombona go napravi,alal da ti e Намената на Армафлекс е термичка изолација на цевки за внатрешна и надворешна употреба. Како можи да се рони за 1 месец?Ајде ќе видиме, кај мене веќе 1 месец е под хауба. Ете му давам уште еден месец за да се изрони цел. Ќе ти кажам дали се изронил.проверено ми е не го кажувам од памет,на работа имаме обложено цевки за пареа кој прават температура до 120-130 степени,месец дена се укрути цела изолација,допри ја со рака почнува да се рони.Под хауба нема толку висока температура,ма да летно време од сонце е нешто приближно,така да ако не за месец нека се и 3/4,ипак реков,машината е таму не си отварајте работа,мој совет никого не терам Тешко мене ако ми се загрева под хауба 130 - 140 степени.