Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имам далеку пониска цена од 850 за нов со гаранција од оператор затоа и таа е понудата. А и овој ноте има дополнителен проблем што не вреди за парите самиот телефон.
Проблемот се вика С8 плус.
Цитат: DarthJe5us на 25 Декември 2017, 23:08:42 pmПроблемот се вика С8 плус.Ја читам па викам се збунил нешто дечково, па читам друга тема гледам пак тресеш зелени... Или ЛП и Бугар воскреснале или ти е досадно по дома па заебаваш поштен народ.
Цитат: AUUU на 26 Декември 2017, 00:29:15 amЦитат: DarthJe5us на 25 Декември 2017, 23:08:42 pmПроблемот се вика С8 плус.Ја читам па викам се збунил нешто дечково, па читам друга тема гледам пак тресеш зелени... Или ЛП и Бугар воскреснале или ти е досадно по дома па заебаваш поштен народ.Ако мислиш дека се глупости оди земи ги телефоните еден до друг и најди разлика освен камерата
Nekoj da mi kaze kade mozam da dekodiram alcatel one touch 20.04 toa e onoj model za penzioneri so golemi kopcinja i cena za uslugata. Inace raboti samo na t-mobile karticka.
Цитат: Vlatce-Vectra на 27 Декември 2017, 01:19:29 amNekoj da mi kaze kade mozam da dekodiram alcatel one touch 20.04 toa e onoj model za penzioneri so golemi kopcinja i cena za uslugata. Inace raboti samo na t-mobile karticka. Ако е истечен договорот со T-mobile јави им се должни се да ти го дадат кодот за откључување ...Така бар функционира на Vip .