Автор Тема: Што читате во моментов?  (Прочитано 11064 пати)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
Одг: Што читате во моментов?
« Одговори #45 на: 25 Јануари 2012, 16:24:57 pm »

Вистинскиот Фидел Кастро

Денеска си ја купив конечно

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54955
  • Махер
« Одговори #46 на: 25 Јануари 2012, 16:41:15 pm »
Охоооооооо сеа имаш хартија за џоинти за два месеца!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34073
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #47 на: 25 Јануари 2012, 16:53:32 pm »
Се шалам, сигурно има некоја причина, слободно можеш да се јавиш и да прашаш ;)
Како не бе. Тоест во право си, ти можеш да се јавиш и да прашаш ама попрво ќе успееш да си го испушиш и сам од себе да забремениш отколку да добиеш одговор, макар и погрешен.
Ај не е проблем аз мене, ќе прокнижам одново за 3 фирми, а што прави некој со 30 фирми?

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9193
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #48 на: 29 Јануари 2012, 19:44:49 pm »
ДИГИТАЛНО ВИДЕО (редактирани предавања) - Кире Поповски

>:(

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #49 на: 29 Јануари 2012, 19:52:53 pm »
Аууууу, каква книга сум нашол ауууу. 1000 денари во Рамстор. Чекам на 1-ви плата па да ја купам. После ќе ви ја изнајмувам 500 денари за 2 недели. Аууу ау ау ауа ау ау

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8886
« Одговори #50 на: 29 Јануари 2012, 19:53:42 pm »
која бе?

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #51 на: 29 Јануари 2012, 22:43:40 pm »
Облигационо право, Финансово право, Применета Економика и Филозофија на правото :)

Правен а, која си?

Јас треба да читам Право на осигурување, Меѓународно јавно право, Пенологија и Трговско право. Овај семестар заебав ептем само прв колоквиум од МЈП го поминав. :S
5ти семестар мислам дека е ова односно трета година. до сабајлево читав МЈП, сега почнувам Вовед во право на ЕУ.

Јас облигационо имав 4 семестар а овие другиве до сега сум ги немал, овие сега што треба да ги полагам се од 5 семестар.

Еј дечки, извинтете не сум видел дека сте пишале па и затоа покасно враќам...иначе 3та година да 5ти семесстар еве го го завршив сите ги положив...до сеа 2 ипол години се ми е положно али иам есеи некои смотани да правам ми фалат по 2 предмета бодчиња за 6ка :S Утре ми е Административн оправо есејот книга неам фатено, а и тоа што сум го учел сум го заборавил, пошто ми е од 4 семестар предметот :S и после иам трудово и тоа есеј да правам...Иначе Кими ти си на државниот така? ако треба нешто слободно кажувај некоја помош прашања професори финти некој колку толку нешто знам :S а и шувам прашања...знам ЕУ дека треба да си го поднаучиш ја лесно некако поминав ја фатив Татјана неспремна и ми даде ( поени нормално). Кажи ми кој ти се професори ова она ке ти помогнам колку можам :) Исто и за Владо важи, али па него неможам да му помогнам пошто сигурное на др факултет не на кирил и методиЈ

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14249
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #52 на: 29 Јануари 2012, 23:40:12 pm »
Позз до Татјана од мене  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #53 на: 29 Јануари 2012, 23:54:45 pm »
Абе татјана добра е :) ке ја поздравам, него ја си иам проблем со Ана Павловкса-данева...мамата нејзина ме нервозира по малце, и тоа нејзина си систентка некоја си Ивана...сватив дека они биле СДСМ уствари и дека Данева се кандидирала за градоначалник у ѓорче сеа :S а ја ко што несе замарам со политика не сум ни знаел...а таа па може и дома ми била пошто слушнав дека у ѓорче шетала и сум се заебал гадно ќе ја исполажев нешто да ми стаи некое поенче од есеј :S

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54955
  • Махер
« Одговори #54 на: 30 Јануари 2012, 00:29:53 am »
wtf so partiive?

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #55 на: 30 Јануари 2012, 00:34:13 am »
Абе ајде и ја тоа се лудам...сите дали биле едната или другата партија глупости...па врски кој е од едната или другата...него сеа дури мене ми кажаа дека оваа била партиски определена и дека се кандидирала кај мене за градоначалник, за 9 бода од есеј одма ја гласам...хахаха и така мојот глас си го дадов за мене :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #56 на: 30 Јануари 2012, 00:34:44 am »

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #57 на: 30 Јануари 2012, 01:21:14 am »
Облигационо право, Финансово право, Применета Економика и Филозофија на правото :)

Правен а, која си?

Јас треба да читам Право на осигурување, Меѓународно јавно право, Пенологија и Трговско право. Овај семестар заебав ептем само прв колоквиум од МЈП го поминав. :S
5ти семестар мислам дека е ова односно трета година. до сабајлево читав МЈП, сега почнувам Вовед во право на ЕУ.

Јас облигационо имав 4 семестар а овие другиве до сега сум ги немал, овие сега што треба да ги полагам се од 5 семестар.

Еј дечки, извинтете не сум видел дека сте пишале па и затоа покасно враќам...иначе 3та година да 5ти семесстар еве го го завршив сите ги положив...до сеа 2 ипол години се ми е положно али иам есеи некои смотани да правам ми фалат по 2 предмета бодчиња за 6ка :S Утре ми е Административн оправо есејот книга неам фатено, а и тоа што сум го учел сум го заборавил, пошто ми е од 4 семестар предметот :S и после иам трудово и тоа есеј да правам...Иначе Кими ти си на државниот така? ако треба нешто слободно кажувај некоја помош прашања професори финти некој колку толку нешто знам :S а и шувам прашања...знам ЕУ дека треба да си го поднаучиш ја лесно некако поминав ја фатив Татјана неспремна и ми даде ( поени нормално). Кажи ми кој ти се професори ова она ке ти помогнам колку можам :) Исто и за Владо важи, али па него неможам да му помогнам пошто сигурное на др факултет не на кирил и методиЈ

Јас Струга сум на Фон.
Сузуки Свифт 1.3

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Одговори #58 на: 01 Февруари 2012, 22:01:55 pm »
.
« Последно менување: 05 Мај 2012, 02:53:34 am zippo »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #59 на: 01 Февруари 2012, 22:56:23 pm »
Матични, SSD, HDD, RAM, тајминзи и рандом IT ствари...
Почна а? Хахахаха