Облигационо право, Финансово право, Применета Економика и Филозофија на правото
Правен а, која си?
Јас треба да читам Право на осигурување, Меѓународно јавно право, Пенологија и Трговско право. Овај семестар заебав ептем само прв колоквиум од МЈП го поминав. :S
5ти семестар мислам дека е ова односно трета година. до сабајлево читав МЈП, сега почнувам Вовед во право на ЕУ.
Јас облигационо имав 4 семестар а овие другиве до сега сум ги немал, овие сега што треба да ги полагам се од 5 семестар.
Еј дечки, извинтете не сум видел дека сте пишале па и затоа покасно враќам...иначе 3та година да 5ти семесстар еве го го завршив сите ги положив...до сеа 2 ипол години се ми е положно али иам есеи некои смотани да правам ми фалат по 2 предмета бодчиња за 6ка :S Утре ми е Административн оправо есејот книга неам фатено, а и тоа што сум го учел сум го заборавил, пошто ми е од 4 семестар предметот :S и после иам трудово и тоа есеј да правам...Иначе Кими ти си на државниот така? ако треба нешто слободно кажувај некоја помош прашања професори финти некој колку толку нешто знам :S а и шувам прашања...знам ЕУ дека треба да си го поднаучиш ја лесно некако поминав ја фатив Татјана неспремна и ми даде ( поени нормално). Кажи ми кој ти се професори ова она ке ти помогнам колку можам
Исто и за Владо важи, али па него неможам да му помогнам пошто сигурное на др факултет не на кирил и методиЈ